0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως αποτελέσει το πρώτο μου G Shock. Εν τω μεταξύ διάβασα ότι ήδη το φωνάζουν CasiOak λόγω του οκτάγωνου σχεδίου.. Για το Training, όλα θα παικτούν στο Application και την αυτονομία, γιατί υπάρχουν παίκτες καταξιωμένοι στην αγορά των Sportswatches, aka Garmin, Suunto κλπ.Επίσης, θα πρέπει να βάλουν και κολύμβηση, όχι μόνο τρέξιμο.
Πλαστική κάσα. Προσοχή γιατί μερικοί που τα πουλάνε γράφουν ότι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι η κάσα του.Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 12, 2020, 09:59:40 πμΠαράθεση από: BabisStinson στις Απρίλιος 12, 2020, 09:42:41 πμΑυτό τι λέει ρε παιδιά εσείς που τα γνωρίζετε?Πολύ ωραίο σχέδιο!Πολύ καλό. Το πιο λεπτό κ ελαφρύ G.Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΊσως αποτελέσει το πρώτο μου G Shock. Εν τω μεταξύ διάβασα ότι ήδη το φωνάζουν CasiOak λόγω του οκτάγωνου σχεδίου.. Για το Training, όλα θα παικτούν στο Application και την αυτονομία, γιατί υπάρχουν παίκτες καταξιωμένοι στην αγορά των Sportswatches, aka Garmin, Suunto κλπ.Επίσης, θα πρέπει να βάλουν και κολύμβηση, όχι μόνο τρέξιμο.
Παράθεση από: BabisStinson στις Απρίλιος 12, 2020, 09:42:41 πμΑυτό τι λέει ρε παιδιά εσείς που τα γνωρίζετε?Πολύ ωραίο σχέδιο!Πολύ καλό. Το πιο λεπτό κ ελαφρύ G.Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό τι λέει ρε παιδιά εσείς που τα γνωρίζετε?Πολύ ωραίο σχέδιο!
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 12, 2020, 09:53:15 πμΠλαστική κάσα. Προσοχή γιατί μερικοί που τα πουλάνε γράφουν ότι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι η κάσα του.Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟπότε καλύτερα το μαύρο το κλασσικό?
Εξατρτάται τι θές...με τα χρόνια το ασημί ίσως ξεφτίσει..το μαύρο όχι αλλα ίσως γυαλίσει λίγο.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 12, 2020, 12:53:56 μμΕξατρτάται τι θές...με τα χρόνια το ασημί ίσως ξεφτίσει..το μαύρο όχι αλλα ίσως γυαλίσει λίγο. Κάτι απλό με δείκτες και είναι και solar
Αυτό τότε.Καλή επιλογή.Μπορεί να μην σου αρέσει το λουρί..
Δεν νομίζω..ποιός είπε οτι κόβεται;Για το σχέδιο εννοώ μπορεί να μην σου αρέσει.
Γιατί δεν παίρνεις το 2100?
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 12, 2020, 13:09:37 μμΓιατί δεν παίρνεις το 2100?Ίσως να έχεις δίκιο. Το AQ-S800W το σκέφτομαι επειδή είναι solar και μόνοhttps://www.skroutz.gr/s/381690/Casio-Collection-AQ-S800W-1BV.html
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.