Τρανσφορμερς
To πρωτο, τον optimus prime, το εχω ηδη. Eχω ποσταρει εδω φωτο κτλ και το χω φερει και σε 1-2 συναντησεις για το χαβαλε (ειναι μεγαλουτσικη η φιγουρα)
Βγηκε περυσι, οπου τοσο οι τρανσφορμερς, οσο και η σειρα g-shock γιορταζαν τα 35 χρονια τους. Αποφασισαν να συνεργαστουν για το εν λογω ρολοι-τρανσφορμερ. Εχοντας γεννηθει την ιδια χρονια και μεγαλωσει παιζοντας gi joe και transformers, δεν μπορουσα να μην το χτυπησω...
Το μονο προβλημα, οτι πωλουνταν ΜΟΝΟ σε φυσικα μαγαζια στην Ιαπωνια και σε ενα στη ΝΥ (που ξεπουλησε αμα τη αφιξει του). Βεβαια ηξερα οτι μετα απο λιγο θα το εβρισκα ebay κτλ απο μεταπωλητες, αλλα με καπελο, τελωνειο, μεταφορικα, θα πηγαινε η τιμη αλλου....Ημουν τυχερος και βρηκα ενα μακρινο γνωστο Ελληνα που μου το αγορασε και το εφερε μετα απο 1 μηνα ελλαδα.
Φετος το Δεκεμβρη, 1 χρονο μετα, βγηκε ο Nemesis Prime, η evil εκδοχη του Optimus. Ε φυσικα, επρεπε να τον παρω...!
Παλι μηνυμα στο παιδι και......ξενερα! Εφυγε απο Ιαπωνια και γυρισε Ελλαδα λεει....ευτυχως μεσω μιας φιλης απο αμερικη το αγορασε αυτη, μια που εχει ελαχιστα μεταφορικα και φορους για εκει. Ηταν να ερθει το Πασχα Ελλαδα, αλλα ελεω καραντινας, ο Prime μου ειναι εγκλωβισμενος στο Νταλας.... Ευελπιστω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα τον εχω!