0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φοβερό!!!Όνειρο μου... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταπληκτική η λειτουργία με την αναλογική ένδειξη του γεωγραφικού πλάτους και μήκους 😳
Λίγο άμπαλος ο φίλος αλλα έτσι γίνεται.Το πρώτο lcd το έσπασε κ χρησιμοποίησε άλλο μετά.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 24, 2020, 21:39:05 μμΛίγο άμπαλος ο φίλος αλλα έτσι γίνεται.Το πρώτο lcd το έσπασε κ χρησιμοποίησε άλλο μετά.ΧαχαχαχαχαχαχαΑν απλά το ακουμπαγε από την μέσα μεριά της "οθόνης" δε θα έδειχνε?
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 24, 2020, 21:40:40 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 24, 2020, 21:39:05 μμΛίγο άμπαλος ο φίλος αλλα έτσι γίνεται.Το πρώτο lcd το έσπασε κ χρησιμοποίησε άλλο μετά.ΧαχαχαχαχαχαχαΑν απλά το ακουμπαγε από την μέσα μεριά της "οθόνης" δε θα έδειχνε?Το φιλτρο πάει απο πάνω πάντα.Δεν έβαλε το κατάλληλο φιλτρο για εμένα γι'αυτό κ δεν φαίνεται καλά..
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 24, 2020, 21:39:05 μμΛίγο άμπαλος ο φίλος αλλα έτσι γίνεται.Το πρώτο lcd το έσπασε κ χρησιμοποίησε άλλο μετά.Και τις βίδες τις βιδώνουμε πάντα αντικριστά όπως τα μπουλόνια στους τροχούς των αυτοκινήτων και όχι περιμετρικά όπως αυτός αφου πάρουμε πρώτα τα μπόσικα μετά σφίγγουμε
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 24, 2020, 21:39:05 μμΛίγο άμπαλος ο φίλος αλλα έτσι γίνεται.Το πρώτο lcd το έσπασε κ χρησιμοποίησε άλλο μετά.Και τις βίδες τις βιδώνουμε πάντα αντικριστά όπως τα μπουλόνια στους τροχούς των αυτοκινήτων και όχι περιμετρικά όπως αυτός αφου πάρουμε πρώτα τα μπόσικα μετά σφίγγουμε. Πάντα αντικριστά
Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό ενώ μπορεί να το αγοράσει έτοιμο;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.