0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Φεβρουάριος 27, 2020, 13:26:34 μμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Φεβρουάριος 27, 2020, 13:08:54 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Φεβρουάριος 27, 2020, 13:04:41 μμΜην ανησυχείς!Είμαι σίγουρος οτι ο Ιάπωνας έχει βρεί τον τρόπο! Θα το δούμε πως λειτουργεί φυσικά πρίν τα σκάσουμε.. Ποιος θα κανει την αρχη; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτός που γουστάρει τα G αλλα έχει κ τρέλα με τα smartphones! μόλις με ζωγραφισες
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Φεβρουάριος 27, 2020, 13:08:54 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Φεβρουάριος 27, 2020, 13:04:41 μμΜην ανησυχείς!Είμαι σίγουρος οτι ο Ιάπωνας έχει βρεί τον τρόπο! Θα το δούμε πως λειτουργεί φυσικά πρίν τα σκάσουμε.. Ποιος θα κανει την αρχη; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτός που γουστάρει τα G αλλα έχει κ τρέλα με τα smartphones!
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Φεβρουάριος 27, 2020, 13:04:41 μμΜην ανησυχείς!Είμαι σίγουρος οτι ο Ιάπωνας έχει βρεί τον τρόπο! Θα το δούμε πως λειτουργεί φυσικά πρίν τα σκάσουμε.. Ποιος θα κανει την αρχη; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην ανησυχείς!Είμαι σίγουρος οτι ο Ιάπωνας έχει βρεί τον τρόπο! Θα το δούμε πως λειτουργεί φυσικά πρίν τα σκάσουμε..
55mm ε; Θελει κοτσια για να το φορεσειςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Φεβρουάριος 28, 2020, 10:17:21 πμ55mm ε; Θελει κοτσια για να το φορεσειςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι και στο καρπό του Γιώργου μεγάλο θα φαινόταν 😳
επιτέλους mip lcd και σε αυτά τα ρολόγια. ούτε negative,ούτε positive lcd. μέρα νύχτα θα φαίνεται το ίδιο. καλημερα. https://www.g-central.com/g-shock-g-lide-gbx-100-with-mip-lcd-and-bluetooth/
Παράθεση από: filipdent στις Φεβρουάριος 29, 2020, 09:34:15 πμεπιτέλους mip lcd και σε αυτά τα ρολόγια. ούτε negative,ούτε positive lcd. μέρα νύχτα θα φαίνεται το ίδιο. καλημερα. https://www.g-central.com/g-shock-g-lide-gbx-100-with-mip-lcd-and-bluetooth/Μάλλον ήρθε η ώρα να καθιερώσει αυτές τις οθόνες κ σε πιο πολλά μοντέλα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το gbx 100 είναι καταπληκτικό,ιδιαίτερα το πρασινομπλε μου έκλεισε πονηρά το μάτι και μου ψυθίρισε ότι θέλει να κάνει διακοπές σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι....🧐🤔😇
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.