0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Spyoly στις Φεβρουάριος 29, 2020, 10:44:26 πμΤο gbx 100 είναι καταπληκτικό,ιδιαίτερα το πρασινομπλε μου έκλεισε πονηρά το μάτι και μου ψυθίρισε ότι θέλει να κάνει διακοπές σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι....🧐🤔😇Σε ευχαριστώ Σπύρο. Πολύ ευγενική η σκέψη σου να μου το κάνεις δώρο και να το πάρω στο νησί για 2-3 μήνες το καλοκαίρι. Σε ευχαριστώ. Η φιλία σου με τιμά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το gbx 100 είναι καταπληκτικό,ιδιαίτερα το πρασινομπλε μου έκλεισε πονηρά το μάτι και μου ψυθίρισε ότι θέλει να κάνει διακοπές σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι....🧐🤔😇
Οντως το πρασινομπλε ειναι ωραιο.Δεν βλεπω να εχουν κυκλοφορησει ομως ακομαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
..... γιατί έχω οπλίσει και είμαι έτοιμος να πατήσω σκανδάλη...😆
Παράθεση από: Spyoly στις Φεβρουάριος 29, 2020, 14:06:11 μμ..... γιατί έχω οπλίσει και είμαι έτοιμος να πατήσω σκανδάλη...😆Μην ξεχάσεις να απασφαλίσεις.
Το εργαλείο αναμένεται Απρίλιο με 500+ τιμή. Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα διαλεξω την τιμη του Σπυρου Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι αλλά στις ομάδες που είμαι μιλάνε για 350-450 λίρες. Θα το δούμε...Πιστεύω ότι 200 θα ήταν ιδανική τιμή αλλά δύσκολο. Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.