0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Wagner669 στις Φεβρουάριος 19, 2020, 20:15:59 μμΠαράθεση από: vlzetko στις Φεβρουάριος 19, 2020, 17:22:04 μμΈχεις απίστευτη συλλογή!Θα σου πρότεινα να ανοίξεις δικό σου νήμα γιατί εδώ χάνονται όλα τα διαμάντια που ποστάρεις.+1Απο το πουθενα σκανε κατι περιεργα Casio στο νημα και μετα πρεπει να τα ψαχνεις.Ξεχωριστο νημα ASAP!!!!+100000Θα το βάλουμε και πάνω πάνω να τι βλέπουν όλοι!!!!!!
Παράθεση από: vlzetko στις Φεβρουάριος 19, 2020, 17:22:04 μμΈχεις απίστευτη συλλογή!Θα σου πρότεινα να ανοίξεις δικό σου νήμα γιατί εδώ χάνονται όλα τα διαμάντια που ποστάρεις.+1Απο το πουθενα σκανε κατι περιεργα Casio στο νημα και μετα πρεπει να τα ψαχνεις.Ξεχωριστο νημα ASAP!!!!
Έχεις απίστευτη συλλογή!Θα σου πρότεινα να ανοίξεις δικό σου νήμα γιατί εδώ χάνονται όλα τα διαμάντια που ποστάρεις.
Παράθεση από: oikonikos στις Φεβρουάριος 19, 2020, 20:18:42 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Φεβρουάριος 19, 2020, 20:15:59 μμΠαράθεση από: vlzetko στις Φεβρουάριος 19, 2020, 17:22:04 μμΈχεις απίστευτη συλλογή!Θα σου πρότεινα να ανοίξεις δικό σου νήμα γιατί εδώ χάνονται όλα τα διαμάντια που ποστάρεις.+1Απο το πουθενα σκανε κατι περιεργα Casio στο νημα και μετα πρεπει να τα ψαχνεις.Ξεχωριστο νημα ASAP!!!!+100000Θα το βάλουμε και πάνω πάνω να τι βλέπουν όλοι!!!!!!καποιος μοδερατορας ακουει;;;
Ήρθε επιτέλους το strap για το Royale (το μπρασελέ δεν μου άρεσε καθόλου). Είναι ένα τυχαίο, εμφανώς "Cazio" (μαϊμού) από το eBay. Η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή αλλά μου δείχνει ότι του πάει πολύ και θα μου άρεσε ένα καλό strap. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Υπάρχει κ το γνήσιο μαύρο λουρί του ΑΕ για να του έβαζες.Δεν είναι ακριβό..Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Φεβρουάριος 20, 2020, 09:30:49 πμΥπάρχει κ το γνήσιο μαύρο λουρί του ΑΕ για να του έβαζες.Δεν είναι ακριβό..Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιαυτο πάω αλλά δεν το βρήκα εδώ γύρω σε λογική τιμή. Τώρα που ξέρω ότι μου αρέσει θα το ψάξω.
Γιατί DST on όμως;Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Σωστή παρατήρηση..θα πρέπει να είναι off.
Στο νότιο ημισφαίριο έχουμε DST τώρα.
Ρε συ... Εγώ νόμιζα στο νότιο ημισφαίριο τα βλέπετε έτσι..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: blah στις Φεβρουάριος 20, 2020, 22:25:21 μμΣτο νότιο ημισφαίριο έχουμε DST τώρα. Ρε συ... Εγώ νόμιζα στο νότιο ημισφαίριο τα βλέπετε έτσι..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.