Μεχρι στιγμής, χωρίς θείο απο την Αμερική δε γίνεται.
Δεν είναι θέμα Ελλάδας, αλλά Ευρώπης.
Όπως και το μαύρο που είναι επισήμως US only αν δεν απατώμαι.
Τα συγκεκριμένα ομως το Amazon φαίνεται τα στέλνει μόνο domestic. Ούτε σε εμένα έρχονται που συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα όταν ο seller είναι Amazon US.
Έχω ξαναγράψει μερικές σελίδες πριν ότι αδυνατώ να καταλάβω γιατί η CASIO δε θέλει να το βγάλει στη παγκόσμια αγορά. Δε θα προλαβαίνουν να το πουλάνε.
Αλλά, για να είμαστε και ειλικρινείς, από τη μια μιλάμε για ένα τρομερό VFM, ενώ από την άλλη δεν πρόκειται και για ένα ρολόι που ο άλλος θα πρέπει να "μοχθήσει" για να το αγοράσει (στις ΗΠΑ τα αγοράζουν από τα καλάθια του supermarket).
Είδα τις προάλλες να πωλείται ένα σε αγγελία (όχι στο φορουμ μας) 110 ευρώ και έβαλα τα γέλια με τη νοοτροπία "γερολαδά" που δε λέει να φύγει από το DNA μας.
Μιλάμε ότι με 150 ευρώ παίρνει κανείς κανούριο το Citizen BN0100-42E, ενώ με 160 το BN0150-10E, δίπλα στα οποία το MDV φαντάζει ως "ZASTAVA", μια που τα Citizen είναι eco drive και πιστοποιημένοι δύτες, με πρωτότυπα μάλιστα design. Παρεμπιπτόντως και τα δυο σε μεταχειρισμένα τα έχω βρει φτηνότερα από τα 110 που ζητούσε ο τύπος για το MDV!
Τέλος, κάνω μια σοβαρή προσπάθεια "απεξάρτησης" από τα ρολόγια, γιατί μου έχει γίνει μανία όλο αυτό και κυρίως γιαι ντρέπομαι για τον εαυτό μου να κοιτάω ρολόγια όλη μέρα online. Αποφάσισα να κρατήσω λοιπόν 3 ρολόγια (+ ένα παλιό TAG που είναι οικογενειακό κειμήλιο και δε "μετράει"):
- το GW-M5610 γιατί είναι solar και RC
- το GA-2100 γιατί δεν έχει κάτσει ποτέ καλύτερα ρολόι στο χέρι μου (ότι και να βάλω μετά από λίγο το βγάζω για το 2100)
- το MDV-106 γιατί με "φτιάχνει" τo VFM του και γιατί η miyota του έχει τύχει (κατά λάθος) να είναι η πιο ακριβής quartz μηχανή που έχω στην κατοχή μου (συγχρόνισα με το ατομικό στις 29/10 και αυτή τη στιγμή είμαι στα -3sec)
Παρόλα αυτά, αν δεν είχα ήδη το MDV, θα έπαιρνα αντ' αυτού ένα από τα δυο προαναφερθέντα citizen χωρίς δεύτερη σκέψη.