0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό η αγορά του ρε γαμωτο εδώ και λίγες μέρες και δεν ξέρω πως θα σταματήσω να το σκέφτομαι!
Λογική τιμή για G το ρημαδι και έχω ήδη τρία του είδους!! Που θα πάει αυτό το χάλι με τις σπασμωδικες αγορές δεν ξέρω!
Παράθεση από: nostradamus στις Νοέμβριος 10, 2019, 21:06:38 μμΜου έχει καρφωθεί στο μυαλό η αγορά του ρε γαμωτο εδώ και λίγες μέρες και δεν ξέρω πως θα σταματήσω να το σκέφτομαι! Φοράς ένα ζευγάρι στενά παπούτσια, και το ξέχασες........................αμέσως Παράθεση από: nostradamus στις Νοέμβριος 10, 2019, 21:06:38 μμΛογική τιμή για G το ρημαδι και έχω ήδη τρία του είδους!! Που θα πάει αυτό το χάλι με τις σπασμωδικες αγορές δεν ξέρω!Πάρε δάνειο για σπίτι, για να έχεις μηνιαία δόση
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 10, 2019, 21:28:38 μμΠαράθεση από: nostradamus στις Νοέμβριος 10, 2019, 21:06:38 μμΜου έχει καρφωθεί στο μυαλό η αγορά του ρε γαμωτο εδώ και λίγες μέρες και δεν ξέρω πως θα σταματήσω να το σκέφτομαι! Φοράς ένα ζευγάρι στενά παπούτσια, και το ξέχασες........................αμέσως Παράθεση από: nostradamus στις Νοέμβριος 10, 2019, 21:06:38 μμΛογική τιμή για G το ρημαδι και έχω ήδη τρία του είδους!! Που θα πάει αυτό το χάλι με τις σπασμωδικες αγορές δεν ξέρω!Πάρε δάνειο για σπίτι, για να έχεις μηνιαία δόση Λύσεις στα πάντα ο Γιώργος...!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ga 2100Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 13, 2019, 13:51:17 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι και εμένα μου αρέσει. Επικίνδυνα τα πράγματα Τι κωδικός για να το δώ ? ή έστω ...λεφτά ?
......... και αυτο με τις λευκες λεπτομεριες ειναι Casio G-Shock GA-2100-1AER
Παράθεση από: Wagner669 στις Νοέμβριος 13, 2019, 17:28:09 μμ......... και αυτο με τις λευκες λεπτομεριες ειναι Casio G-Shock GA-2100-1AERΓια το "λευκό" μιλάω πάντα εγώ. Σε ευχαριστώ για το λίνκ.
Υπάρχει και αυτό αν ενδιαφέρει κανέναν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Φωτό από το ίντερνετ)
Παράθεση από: blah στις Νοέμβριος 13, 2019, 23:45:44 μμΥπάρχει και αυτό αν ενδιαφέρει κανέναν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Φωτό από το ίντερνετ)Ειναι ΛΟΑΤΚΙ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.