0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Οκτώβριος 29, 2019, 03:18:56 πμΕιναι απο ενα Μπουμερανγκ , απο Αυστραλια. Για την ζωγραφια ομως δεν γνωριζα Αν θες ενημερωνειςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το είδος τέχνης είναι χαρακτηριστικό των Αβοριγίνων της Αυστραλίας, οι οποίοι ήταν οι γηγενείς πληθυσμοί της ηπείρου πριν την (καταστροφική) έλευση των Ευρωπαίων. Το μπουμερανγκ ήταν ένα από τα παραδοσιακά όπλα των κυνηγών. Τα μοτίβα γενικά είναι ή αφηρημένα ή απεικονίζουν κάποιο ζώο και ανάλογα τα χρώματα που έχουν συμβολίζουν διαφορετικά πράγματα. Συνήθως είναι η εξιστόρηση ενός "ονείρου" ή ενός "οράματος" του καλλιτέχνη. Είναι πολύ χαρακτηριστική η τεχνοτροπία με τις βούλες και τις μαύρες γραμμές, γιαυτό το αναγνώρισα.
Ειναι απο ενα Μπουμερανγκ , απο Αυστραλια. Για την ζωγραφια ομως δεν γνωριζα Αν θες ενημερωνειςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να δώσεις άλλη μια οικογενειακη
Ωραία, μπορείς να προσθέσεις και τα μοντέλα στποστ?
Αυτο το μαγαζι με τα Casio , που ειναι κυριοι;Εχει καλες τιμες;Διοτι απο ποικιλια , εχει σιγουραΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Οκτώβριος 29, 2019, 19:17:18 μμΑυτο το μαγαζι με τα Casio , που ειναι κυριοι;Εχει καλες τιμες;Διοτι απο ποικιλια , εχει σιγουραΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιό μαγαζί ψάχνεις; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποια από την σειρά G(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό αριστερά πάνω:1.DW-002 (Χακί)2.DW-69003.AW-5504.GD-3505.DW-8300 STARGATE 6.GR-89007.G-1018.GW-800D(μπρασελε)9.DW-5600E10.GW-M5610
Δεν πουλάμε κυριε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.