0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 25, 2018, 17:29:27 μμΠαράθεση από: fanismarg1977 στις Μάρτιος 25, 2018, 09:41:49 πμΣτο δικό μου protrek δεν άλλαξε η ώρα. Το DTS το είχα στο AUTO. Εδώ που μένω δεν πιάνει σήμα εύκολα... Κ είχε κ συννεφιά απόψε... Δεν έπρεπε να είχε αλλάξει;;; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ούτε στο δικό μου. Και γω στο auto το είχα δεν έπιανε δορυφόροΤώρα το έχω στο on... Το DST... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: fanismarg1977 στις Μάρτιος 25, 2018, 09:41:49 πμΣτο δικό μου protrek δεν άλλαξε η ώρα. Το DTS το είχα στο AUTO. Εδώ που μένω δεν πιάνει σήμα εύκολα... Κ είχε κ συννεφιά απόψε... Δεν έπρεπε να είχε αλλάξει;;; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ούτε στο δικό μου. Και γω στο auto το είχα δεν έπιανε δορυφόρο
Στο δικό μου protrek δεν άλλαξε η ώρα. Το DTS το είχα στο AUTO. Εδώ που μένω δεν πιάνει σήμα εύκολα... Κ είχε κ συννεφιά απόψε... Δεν έπρεπε να είχε αλλάξει;;; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: fanismarg1977 στις Μάρτιος 25, 2018, 17:34:02 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 25, 2018, 17:29:27 μμΠαράθεση από: fanismarg1977 στις Μάρτιος 25, 2018, 09:41:49 πμΣτο δικό μου protrek δεν άλλαξε η ώρα. Το DTS το είχα στο AUTO. Εδώ που μένω δεν πιάνει σήμα εύκολα... Κ είχε κ συννεφιά απόψε... Δεν έπρεπε να είχε αλλάξει;;; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ούτε στο δικό μου. Και γω στο auto το είχα δεν έπιανε δορυφόροΤώρα το έχω στο on... Το DST... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦιλτατε συνχρονιστηκε το ρολόι με τη νέα ώρα;
Ωραία σειρά αυτή. Κοίταξες στο επίσημο site της ΕΛΜΗ;(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Παράθεση από: pugman στις Μάρτιος 26, 2018, 15:42:10 μμΩραία σειρά αυτή. Κοίταξες στο επίσημο site της ΕΛΜΗ;(sent from my samsung smartphone using tapatalk)Καλημέρα, στείλε αν θες το link με το site της ΕΛΜΗ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.