0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι,αλλά ρολογαρα
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 03, 2016, 13:28:21 μμΝαι,αλλά ρολογαραΡολογαρα και χωρίς δείκτες δεν γίνεται. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το καθενα με την χάρη του!!!
Παράθεση από: charislet στις Ιούλιος 03, 2016, 14:20:22 μμτο καθενα με την χάρη του!!!Μια χαρά, απλα δεν είναι ρολόι. οθονη είναι που την τυλιγεις στον καρπό. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για το καλοκαιρακι...παραλία κτλphoto uploadingwindows print screen
Και με δείκτες έχω πάρε λέμε! Κατά τη γνώμη μου τι ξεχωρίζει κάτι ως ρολόι είναι το συναίσθημα κι όχι οι κανόνες....
Παράθεση από: charislet στις Ιούλιος 02, 2016, 00:58:02 πμγια το καλοκαιρακι...παραλία κτλphoto uploadingwindows print screenΦοβερο! Πως λεγετε η μαρκα του ρολογιου? casio g-shock σχετο?
windows print screen
Παράθεση από: charislet στις Ιούλιος 02, 2016, 00:58:02 πμwindows print screenΤο ψάχνω ένα χρόνο τώρα. Τρελές τιμές όμως..!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.