Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1725416 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Frogman

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: CASIO
« Απάντηση #2805 στις: Μάρτιος 12, 2014, 22:58:05 μμ »
Frogman εσυ θα ξερεις!! το rangeman ευρωπης και το rangeman ιαπωνιας εχουν αλλο υλικο τα λουρια τους; η απλα το ενα λεει τριπλος σενσορας και το αλλο ινα καρμπον; η το ευρωπης εχει καουτσουκ και το ιαπωνιας ειναι καρμπον;
Το ιαπωνικό (carbon fiber) έχει εσωτερικά (τύπου σάντουιτς) στρώμα ανθρακονήματος, ενώ το ευρωπαϊκό (triple sensor) όχι.
Το ανθρακόνημα -λογικά- καθιστά το λουράκι πιο γερό, αν και δεν ξέρω ακριβώς τον λογο ύπαρξής του.
Πληροφοριακά, αν τοποθετήσεις το λουράκι σε μία λάμπα, μερικά χιλιοστά πριν το τελείωμά του, γίνεται ημιδιάφανο (το λουράκι), άρα εκεί τελειώνουν οι ίνες άνθρακα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Frogman

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2806 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:14:56 μμ »
Από κοντά πρέπει να είναι κούκλα το ρολόι.....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2807 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:20:42 μμ »
Frogman εσυ θα ξερεις!! το rangeman ευρωπης και το rangeman ιαπωνιας εχουν αλλο υλικο τα λουρια τους; η απλα το ενα λεει τριπλος σενσορας και το αλλο ινα καρμπον; η το ευρωπης εχει καουτσουκ και το ιαπωνιας ειναι καρμπον;
Το ιαπωνικό (carbon fiber) έχει εσωτερικά (τύπου σάντουιτς) στρώμα ανθρακονήματος, ενώ το ευρωπαϊκό (triple sensor) όχι.
Το ανθρακόνημα -λογικά- καθιστά το λουράκι πιο γερό, αν και δεν ξέρω ακριβώς τον λογο ύπαρξής του.
Πληροφοριακά, αν τοποθετήσεις το λουράκι σε μία λάμπα, μερικά χιλιοστά πριν το τελείωμά του, γίνεται ημιδιάφανο (το λουράκι), άρα εκεί τελειώνουν οι ίνες άνθρακα.
αρα δεν αξιζει με τιποτα το ιαπωνικο rangeman...γιατι η μονη διαφορα τους αυτο ειναι αν εξαιρεσεις το κουτι που ειναι χαρτινο και δεν μαρεσει... ενω το ευρωπαικο ειναι αλουμινιου το κλασικο... σωστα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Frogman

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2808 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:22:31 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Frogman

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2809 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:24:56 μμ »
αρα δεν αξιζει με τιποτα το ιαπωνικο rangeman...γιατι η μονη διαφορα τους αυτο ειναι αν εξαιρεσεις το κουτι που ειναι χαρτινο και δεν μαρεσει... ενω το ευρωπαικο ειναι αλουμινιου το κλασικο... σωστα;
Εγώ ήθελα διακαώς το κίτρινο, οπότε μονόδρομος ήταν το ιαπωνικό. Αν μιλάμε για άλλα χρώματα, τότε δεν νομίζω ότι αξίζει την διαφορά τιμής....
Το δικό μου σε μεταλλικό κουτί ήρθε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2810 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:35:07 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2811 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:39:43 μμ »
θα την κανω την κινηση τελικα για το rangeman απλα οχι για την δουλεια γιατι τωρα εκει που ειμαι εχει παντου παρα παρα πολυ στατικο ηλεκτρισμο... και ασε μην το κανει χαλια το ρολοι... θα παρω ενα με 10ε για την δουλεια...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2812 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:40:45 μμ »
θα την κανω την κινηση τελικα για το rangeman απλα οχι για την δουλεια γιατι τωρα εκει που ειμαι εχει παντου παρα παρα πολυ στατικο ηλεκτρισμο... και ασε μην το κανει χαλια το ρολοι... θα παρω ενα με 10ε για την δουλεια...
τι θα παρεις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2813 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:43:35 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2814 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:45:15 μμ »
εχει υερβολικο στατικο ηλεκτρισμο λογω βιομηχανια... αλλα στο τμημα που πηγα τωρα πρεσες... ειναι υπερβολικος εκει... ακομα και οταν περπατας σε χτυπαει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2815 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:46:06 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2816 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:50:38 μμ »
δεν μπορω χωρις ρολοι... ναι ετσι για το στορι να παρω ενα τετραγωνο λεω  :P και περιμενω τον cw για το rangeman... και μου εχει ταξει 25% εκπτωση στο επομενο ρολοι που θα παρω απο αυτον... 169-25%  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2817 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:56:03 μμ »
τόση ώρα γράφεις και δεν έχεις σκεφτεί το πιο απλό...πάρε ένα milgauss να κάνεις τη δουλειά σου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2818 στις: Μάρτιος 12, 2014, 23:57:54 μμ »
τόση ώρα γράφεις και δεν έχεις σκεφτεί το πιο απλό...πάρε ένα milgauss να κάνεις τη δουλειά σου...
Ρε φίλε...
Πραγματικά ξέρεις πόση ώρα σκέφτομαι να του προτείνω το καινούργιο aquaterra Omega με το δείκτη σφίγκα;
Τα μεγάλα πνεύματα... ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 13, 2014, 00:00:01 πμ από Vagelis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2819 στις: Μάρτιος 13, 2014, 00:00:13 πμ »
Ρε φίλε...
Πραγματικά ξέρεις πόση ώρα σκέφτομαι να του προτείνω το καινούργιο aquaterra Omega με το δείκτη σφίγκα;
Τα μεγάλα πνεύματα... ;)

ε ναι ρε φίλε! το Ω πρέπει να αντέχει και στα 1500 αν θυμάμαι καλά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions