Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1721983 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: CASIO
« Απάντηση #2190 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 17:10:44 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος outlawstar

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2191 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 19:08:27 μμ »
Δε λέω, καλά τα G-SHOCK, κάποια στιγμή θα πάρω ένα ως tech freak που είμαι, αλλά έτσι για να σας τη ''σπάσω'', το edifice μου, δώρο  είναι απλά πανέμορφο :P

http://www.elmisystems.gr/product/eqs-a500rb-1aver-0

....εν τω μεταξύ, χτες τα συγκρίναμε με ένα tissot φίλου, δώρο και εκείνου από κουμπαριά (όπως και εμένα) και συμφώνησε ότι το δικό μου σαν εμφάνιση ήταν πολύ καλύτερο από το δικό του, διπλάσιας αξίας.

Πραγματικά είναι πολύ στυλάτα ρολόγια και με αρκετές λειτουργίες για τέτοιου είδους ρολόι, που και καλά φαίνεται πιο επίσημο σε σχέση με τα g-shocks....αφήστε που μου είπε ότι άλλαξε μπαταρία στο tissot μετά από 2 χρόνια και του πήραν... 70 ευρώ!!!! Solar ftw του λέω και έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό....μια από τα ίδια όταν μου είπε ότι σήμερα πρέπει να αλλάξουμε την ώρα και του λέω no need το δικό μου το κάνει μόνο του :P ....
αφου το εχεις το ρολοι,κανε μια παρουσιαση  :)

θα κάνω μια μίνι αύριο, όχι κάτι το σπουδαίο όμως, μιας και θα είναι η πρώτη μου...επίσης οι φώτος θα είναι λίγο της πλάκας μιας και ως μη φαν των φωτογραφιων γενικα, θα είναι κινητού :P ....διότι πλέον έχω μόνο μια παλιά και αγαπημένη αναλογική zenit  :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2192 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 19:09:44 μμ »
Δε λέω, καλά τα G-SHOCK, κάποια στιγμή θα πάρω ένα ως tech freak που είμαι, αλλά έτσι για να σας τη ''σπάσω'', το edifice μου, δώρο  είναι απλά πανέμορφο :P

....εν τω μεταξύ, χτες τα συγκρίναμε με ένα tissot φίλου, δώρο και εκείνου από κουμπαριά (όπως και εμένα) και συμφώνησε ότι το δικό μου σαν εμφάνιση ήταν πολύ καλύτερο από το δικό του, διπλάσιας αξίας.

Πραγματικά είναι πολύ στυλάτα ρολόγια και με αρκετές λειτουργίες για τέτοιου είδους ρολόι, που και καλά φαίνεται πιο επίσημο σε σχέση με τα g-shocks....αφήστε που μου είπε ότι άλλαξε μπαταρία στο tissot μετά από 2 χρόνια και του πήραν... 70 ευρώ!!!! Solar ftw του λέω και έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό....μια από τα ίδια όταν μου είπε ότι σήμερα πρέπει να αλλάξουμε την ώρα και του λέω no need το δικό μου το κάνει μόνο του :P ....

θα κάνω μια μίνι αύριο, όχι κάτι το σπουδαίο όμως, μιας και θα είναι η πρώτη μου...επίσης οι φώτος θα είναι λίγο της πλάκας μιας και ως μη φαν των φωτογραφιων γενικα, θα είναι κινητού :P ....διότι πλέον έχω μόνο μια παλιά και αγαπημένη αναλογική zenit  :P
μια χαρα!απο τις δικες μου θα ειναι καλυτερη! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2193 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 22:54:20 μμ »

μια χαρα!απο τις δικες μου θα ειναι καλυτερη! ;D

Το μόνο που μπορείς να ....σπάσεις είναι το ρολόι σου, που δεν είναι G-SHOCK!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2194 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 23:21:12 μμ »
τα συμπαθεις η οχι σου αρεσουν οι οχι το σιγουρο ειναι οτι δεν παθαινουν τιποτα απολυτος... και δεν σε κλεβουν κιολας... ειναι τιμια ρολογια...  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2195 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 23:23:06 μμ »
τα συμπαθεις η οχι σου αρεσουν οι οχι το σιγουρο ειναι οτι δεν παθαινουν τιποτα απολυτος... και δεν σε κλεβουν κιολας... ειναι τιμια ρολογια...  :D :D :D

Ακριβώς αυτό!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2196 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 23:39:24 μμ »
Γενικως παιδια οι Ιαπωνες εχουν φοβερη τεχνογνωνσια... σε οτι φτιαχνουν... οποτε ακομα και αν δεν σου αρεσουν πρεπει να τους σεβεσαι... εγω σε ολα τους παω που κανουν στο μονο που μου τι δινουν ειναι στα αυτοκινητα... δεν τα συμπαθω σχεδον καθολου... αλλα δε παυω να τα σεβομαι... ετσι ακριβως πρεπει να κανουν ολοι οσοι δεν τους αρεσουν... να ειμαστε αντικειμενικοι πανω απο ολα...  8) 8) 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2197 στις: Οκτώβριος 27, 2013, 23:44:41 μμ »
Γενικως παιδια οι Ιαπωνες εχουν φοβερη τεχνογνωνσια... σε οτι φτιαχνουν... οποτε ακομα και αν δεν σου αρεσουν πρεπει να τους σεβεσαι... εγω σε ολα τους παω που κανουν στο μονο που μου τι δινουν ειναι στα αυτοκινητα... δεν τα συμπαθω σχεδον καθολου... αλλα δε παυω να τα σεβομαι... ετσι ακριβως πρεπει να κανουν ολοι οσοι δεν τους αρεσουν... να ειμαστε αντικειμενικοι πανω απο ολα...  8) 8) 8)

Πολλές φορές κινούνται στα όρια του κιτς, αλλά είναι φοβερά value for money!!!
Το λέω εγώ που λατρεύω τα Ιαπωνικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να διαλέξω....εἰναι λίγα αυτά που μου αρέσουν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2198 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 01:40:05 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2199 στις: Οκτώβριος 28, 2013, 15:05:29 μμ »
Παράθεση
Πολλές φορές κινούνται στα όρια του κιτς, αλλά είναι φοβερά value for money!!!
Το λέω εγώ που λατρεύω τα Ιαπωνικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να διαλέξω....εἰναι λίγα αυτά που μου αρέσουν!

Ενταξει κιτς δε τα λες απλα κινουνται στην μοδα της Αμερικης.... σε hip hop ατομα που θελουν χρυσα, ροζ με βουλες χαχχα γενικα ομως εκκεντρικα τα λες οχι ομως κιτς... εξαλλου ολοι μας κινουμαστε προς οπου εχει χρημα... και ετσι κανανε ολες οι εταιριες εκτος της Rolex... βαση των ιστοριων του site...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions