0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσυ τι λες?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: rose στις Ιούλιος 31, 2013, 21:43:15 μμΣωστός 2011, πεζοναυτης.αυτο φαίνεται απο το τυφέκιο !
Σωστός 2011, πεζοναυτης.
Casio g-shock, όταν ήμουν στρατιώτης.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παππού παππου!Παρών
Aποστόλη τι είναι αυτό? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίο φαίνεται!
Θα σου απαντουσα εγω αλλα αφου θες τον Αποστολη πασο...Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ο γιωργος ειναι καλυτερος στα εμαρτζι σαν πρώην κατοχος, ασε που εγω ασχολουμε μονο με ρολεξ τελευταια!!
Παράθεση από: cupra73 στις Αύγουστος 01, 2013, 16:31:05 μμΘα σου απαντουσα εγω αλλα αφου θες τον Αποστολη πασο...Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Λέγε Γιώργο.....
Κατσε να το δει ο Τολης, αν δεν το ξερει θα το παρει το ποταμι..(ειχα παραπλησιο αδελφακι του mrg).
Παράθεση από: time_ keeper στις Αύγουστος 01, 2013, 16:32:40 μμο γιωργος ειναι καλυτερος στα εμαρτζι σαν πρώην κατοχος, ασε που εγω ασχολουμε μονο με ρολεξ τελευταια!!Σε τσάκωσα! Ήταν ερώτηση παγίδα.........
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.