0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.youtube.com/watch?v=oFvnT6cZiqo&feature=player_embedded#!
Πολύ χρώμα όμως ρε παιδιά, λες και είναι φτιαγμένο από λέγκο είναι...Παναγιώτης
ρε παιδια κατι γινεται με το watcheshub.com ,δεν μπορω να μπω... μηπως το κλεισανε το μαγαζακι?περιμενω κ ρολοι.... εχω στειλει mailαπο την παρασκευη κ ουτε φωνη ουτε ακροαση...
Παράθεση από: kafu στις Μάιος 28, 2012, 10:21:44 πμρε παιδια κατι γινεται με το watcheshub.com ,δεν μπορω να μπω... μηπως το κλεισανε το μαγαζακι?περιμενω κ ρολοι.... εχω στειλει mailαπο την παρασκευη κ ουτε φωνη ουτε ακροαση...Περιμενω και εγω ρολοι εδω και ενα μηνα..Εστειλα και εγω mail και περιμενω απαντηση.Ειμαι ενα βημα πριν το dispute..
Παράθεση από: stavros_ch στις Μάιος 28, 2012, 12:31:29 μμΠαράθεση από: kafu στις Μάιος 28, 2012, 10:21:44 πμρε παιδια κατι γινεται με το watcheshub.com ,δεν μπορω να μπω... μηπως το κλεισανε το μαγαζακι?περιμενω κ ρολοι.... εχω στειλει mailαπο την παρασκευη κ ουτε φωνη ουτε ακροαση...Περιμενω και εγω ρολοι εδω και ενα μηνα..Εστειλα και εγω mail και περιμενω απαντηση.Ειμαι ενα βημα πριν το dispute..κ εγω απο 30 Απριλιου το εχω παραγγειλει...θα κανω λιγη υπομονη ακομα μεχρι τελος της εβδομαδας..
φοβερος συνδυασμος χρωματων..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.