0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο, αλλά εγώ τέτοιο ρολόι δε θα φορούσα...
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 06, 2015, 17:28:49 μμΕίμαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο, αλλά εγώ τέτοιο ρολόι δε θα φορούσα...λογικα ουτε γω (μεσα στο σπιτι ισως) αλλα αλλη ιστορια αυτη
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 06, 2015, 17:34:33 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 06, 2015, 17:28:49 μμΕίμαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο, αλλά εγώ τέτοιο ρολόι δε θα φορούσα...λογικα ουτε γω (μεσα στο σπιτι ισως) αλλα αλλη ιστορια αυτημα τα ρολόγια τα παίρνουμε για να τα φοράμε και όχ να τα έχουμε στη βιτρίνα, ή στη θυρίδα..
Εγώ από την άλλη θα το φορούσα άνετα αν το είχα..όλη την ημέρα...παντού...και με φόρμα χαχαχα. Σιελόρροια και μόνο στη σκέψη ...και πλατίνα..και χρυσός.. και ας έρθει αυτό...και όλα τα άλλα λύνονται
Χαχαχαχαχα ταυτόχρονα με 2 κολασμενες ξανθές υπάρξεις χαχαχα τρελέ μου
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 06, 2015, 17:53:07 μμΧαχαχαχαχα ταυτόχρονα με 2 κολασμενες ξανθές υπάρξεις χαχαχα τρελέ μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) θα το φιλουσα
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 06, 2015, 17:54:52 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 06, 2015, 17:53:07 μμΧαχαχαχαχα ταυτόχρονα με 2 κολασμενες ξανθές υπάρξεις χαχαχα τρελέ μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) θα το φιλουσααυτήν μέχρι swatch την έχω...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.