0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Απρίλιος 14, 2016, 16:45:01 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 14, 2016, 13:25:36 μμΆνετα στα ομορφότερα swatch ever αυτό το μοντέλο!Γεγονός.....Το είχα βάλει στο μάτι πολύ καιρό κι όλο το ανέβαλα,μετά ξεχάστηκα και δεν το πήρα ποτέ...Πάμε για ψώνια Πέτρο
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 14, 2016, 13:25:36 μμΆνετα στα ομορφότερα swatch ever αυτό το μοντέλο!Γεγονός.....Το είχα βάλει στο μάτι πολύ καιρό κι όλο το ανέβαλα,μετά ξεχάστηκα και δεν το πήρα ποτέ...
Άνετα στα ομορφότερα swatch ever αυτό το μοντέλο!
και φωτο,ετσι!
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 14, 2016, 17:11:54 μμκαι φωτο,ετσι!Μα θα είναι βράδυ....Δεν αναφερονταν σε ρολογο-ψώνια ο Αλέκος....
How It’s Made Swatch Watch
Παράθεση από: Βost στις Απρίλιος 15, 2016, 09:05:42 πμHow It’s Made Swatch WatchΜηπως ειναι η ωρα μου για ενα swatch Στάλθηκε από το 4009X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταπληκτικό το sistem 51(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χαλαρά τα αγαπημένα μου οικονομικά ρολόγια και εύκολα τα μόνα ρολόγια κατω από τα 1000+ που θα συνεχίσω να αγοράζω..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καταπληκτικό το sistem 51(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χαλαρά τα αγαπημένα μου οικονομικά ρολόγια και εύκολα τα μόνα ρολόγια κατω από τα 1000+ που θα συνεχίσω να αγοράζω..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.