0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 02, 2015, 19:21:44 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Νοέμβριος 02, 2015, 19:17:24 μμΟ πάπας φοράει ένα τέτοιο...Ο ποντίφικας??Ο ίδιος ??Ναι. Ψάξτο λίγο ρε Πέτρο και βάλε φωτό αν τη βρεις γιατί είμαι από κινητό.
Παράθεση από: Vagelis? στις Νοέμβριος 02, 2015, 19:17:24 μμΟ πάπας φοράει ένα τέτοιο...Ο ποντίφικας??Ο ίδιος ??
Ο πάπας φοράει ένα τέτοιο...
Έχει γούστο ο άνθρωπος ..... Θα πάρω και εγώ
Παράθεση από: Βost στις Νοέμβριος 02, 2015, 20:08:30 μμΈχει γούστο ο άνθρωπος ..... Θα πάρω και εγώ Το χει σετάρι με το άσπρο ράσο ωραία αυτός ρε συ....κι εσύ τέτοιο φοράς....??
δεν ειναι swatch!
Ο ανθρωπος ηταν σε μια φτωχη χωρα και η ζωη του ηταν απλη,το ρολοι πρεπει να ειναι καπου στα 10 ευρω,τα swatch ειναι πιο ακριβα
φοραει ατσαλινο σταυρο και τις μποτες του
Αυτό ναι...είναι casio.Αυτό στην πρώτη φωτο που χω βάλει είναι το swatch που λέει ο Βαγγέλης.
οκ,μπορει να εχετε δικο,αλλα ενα εχω να πωsumo,μονο sumo!
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 02, 2015, 20:27:33 μμοκ,μπορει να εχετε δικο,αλλα ενα εχω να πωsumo,μονο sumo!Αυτη η βλακεια πώς μας προεκυψε?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.