Αποστολέας Θέμα: Καθαρισμός ρολογιού  (Αναγνώστηκε 1903 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
Καθαρισμός ρολογιού
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2012, 11:26:11 πμ »
Καλημέρα παίδες.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω 2 TISSOT ρολογάκια μου για καθαρισμό γιατί έχουν λίγο βρωμίσει λόγω χρήσης. Πρόκειται για τα PRC200 auto chrono (με μπρασελέ) και ένα TISSOT PRC200 quartz (όχι μπρασελέ). Έχουμε υπόψιν κάποιον καλό τεχνίτη που θα μπορούσε να το κάνει και περίπου τί κόστος συνεπάγεται αυτό; Υπάρχει δυνατότητα να διορθωθούν (σε λογικά πλαίσια) κάποια μικρά χτυπηματάκια ή τα κλασσικά τριχοειδή πάνω στην κάσα ή άλλού;

Σας μερσώ  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος Stamos

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Καθαρισμός ρολογιού
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 27, 2012, 12:16:01 μμ »
Γιατί δεν ασχολείσαι προσωπικά? Είναι ωραίο και ενδιαφέρον!
Βγάζεις λουριά-μπρασελέδες και με ένα πολύ μαλακό σφουγγαράκι, λίγο αφρόλουτρο, μπόλικο νερό και πολύ αγάπη (!) θα γίνουν σαν καινούρια! Μία πολύ μαλακή οδοντόβουρτσα θα σε βοηθήσει να φτάσεις και στα πιό δύσκολα σημεία.
Και όσον αφορά τις γρατζουνίτσες, αν είναι σε γυαλισμένα κομμάτια,εγώ έχω πάρει ένα cape cod από ebay και γυαλίζω ότι γυαλισμένο ανοξείδωτο βρώ μπροστά μου. Κάνει θαύματα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
Απ: Καθαρισμός ρολογιού
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 27, 2012, 12:56:43 μμ »
και εγω ετσι κανω φιλε... πολυ απαλα ομως με την οδοντοβουρτσα...

οσο για τις τριχιες αν δεν ειναι σε μεγαλο βαθμο τριχιες ειναι θα γινουν παλι....  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions