0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε την γνώριζα την διαφορά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αλλαγή bezel κ λουρί Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 03, 2020, 14:29:12 μμΑλλαγή bezel κ λουρί Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχουν?
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 03, 2020, 14:31:01 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 03, 2020, 14:29:12 μμΑλλαγή bezel κ λουρί Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχουν?Ναι στην ΕΛΜΗΣτάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 03, 2020, 12:20:00 μμΔεν ειναι το απλο 5600 αυτο που βγαινει με την μεταλλικη κασα και μπρασελε Ειναι δυο διαφορετικα μοντελα που απλα μοιαζουν στην εμφανισηΤο απλο ειναι εντελως απλο και δεν ειναι ουτε ηλιακο, ουτε radio controlledΤο μεταλλικο, απο αυτα που θυμαμαι, είναι ηλιακο, είναι radio controlled, εχει Bluetooth για συνδεση με smartphone, εχει βιδωτό καπακι πισω και υποτιθετσαι οτι ηταν συλλεκτικο-περιορισμενης παραγωγης Δες εδω παρουσιαση Πολύ σωστά!
Δεν ειναι το απλο 5600 αυτο που βγαινει με την μεταλλικη κασα και μπρασελε Ειναι δυο διαφορετικα μοντελα που απλα μοιαζουν στην εμφανισηΤο απλο ειναι εντελως απλο και δεν ειναι ουτε ηλιακο, ουτε radio controlledΤο μεταλλικο, απο αυτα που θυμαμαι, είναι ηλιακο, είναι radio controlled, εχει Bluetooth για συνδεση με smartphone, εχει βιδωτό καπακι πισω και υποτιθετσαι οτι ηταν συλλεκτικο-περιορισμενης παραγωγης Δες εδω παρουσιαση
Παράθεση από: filipdent στις Ιούνιος 03, 2020, 09:25:23 πμεννοώ την κανονική έκδοση με την μεταλλική κάσα και μπρασελε.Γιατί να το πάρει κάποιος
εννοώ την κανονική έκδοση με την μεταλλική κάσα και μπρασελε.
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 03, 2020, 12:14:19 μμΠαράθεση από: filipdent στις Ιούνιος 03, 2020, 09:25:23 πμεννοώ την κανονική έκδοση με την μεταλλική κάσα και μπρασελε.Γιατί να το πάρει κάποιοςμιλάω για αυτό,απλα να είχε την οθόνη του gbx100https://www.casio-europe.com/de/produkte/uhren/g-shock/gmw-b5000d-1er/
https://instagram.com/base550?igshid=1ggmko0m4zypzΟ τύπος κάνει φοβερή δουλειά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.