0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν έχεις το Rangeman το κρατάς. Κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν αξίζει η διαφορά τιμής.Το mudmaster καλό αλλα δεν κρατάει η μπαταρία(2 χρόνια) ενώ το άλλο είναι ηλιακό. Επίσης το Rangeman είναι ραδιοελεγχόμενο ενώ το mud συγχρονίζει μέσω bluetooth με το κινητό.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 12, 2020, 11:22:55 πμΑν έχεις το Rangeman το κρατάς. Κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν αξίζει η διαφορά τιμής.Το mudmaster καλό αλλα δεν κρατάει η μπαταρία(2 χρόνια) ενώ το άλλο είναι ηλιακό. Επίσης το Rangeman είναι ραδιοελεγχόμενο ενώ το mud συγχρονίζει μέσω bluetooth με το κινητό.Μάριε , ο συγχρονισμός μέσω κινητού είναι πιο εύκολος , σωστά?
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 12, 2020, 11:59:57 πμΠαράθεση από: Dimi στις Μάιος 12, 2020, 11:08:59 πμGw 9400 rangeman vs Gg b100 mudmaster.Αξίζει η διαφορά τιμής θεωρείτε όσοι τα έχετε / είχατε?Να φτιαξουμε ενα vs? Ναι, ναι! Νίκο το είχες το rangeman ? Εντυπώσεις?
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 12, 2020, 11:08:59 πμGw 9400 rangeman vs Gg b100 mudmaster.Αξίζει η διαφορά τιμής θεωρείτε όσοι τα έχετε / είχατε?Να φτιαξουμε ενα vs?
Gw 9400 rangeman vs Gg b100 mudmaster.Αξίζει η διαφορά τιμής θεωρείτε όσοι τα έχετε / είχατε?
Πο πο... Αν σας πω ψάχνω ένα ποστ μέσα εδώ τι θα μου πείτε?
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 14, 2020, 21:48:42 μμΠο πο... Αν σας πω ψάχνω ένα ποστ μέσα εδώ τι θα μου πείτε? ....καλη τυχη
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.