0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 08, 2020, 22:09:43 μμεχω βαλει και για τα δυο λινκ στο σκρουτζ..... αφου.... Έκφραση είναι πρέπει να σου κάνω ιδιαίτερα
εχω βαλει και για τα δυο λινκ στο σκρουτζ..... αφου....
Το 1ο έχει το μπρασελε που αυξάνει την τιμή του. Το 2ο πλαστικό λουρί. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρώτο είναι ραδιοελεγχόμενο. Το δεύτερο όχι. Ρυθμίζει την ώρα μέσω Bluetooth. Η κύριες διαφορές είναι η δόνηση, το LCD display κ το μπρασελε. Κάσες ίδιες πλαστικές. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 08, 2020, 22:42:58 μμΤο πρώτο είναι ραδιοελεγχόμενο. Το δεύτερο όχι. Ρυθμίζει την ώρα μέσω Bluetooth. Η κύριες διαφορές είναι η δόνηση, το LCD display κ το μπρασελε. Κάσες ίδιες πλαστικές. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάριε αυτό το είχα απορία Bluetooth με εφαρμογή από το κινητό?
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 08, 2020, 22:57:39 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 08, 2020, 22:42:58 μμΤο πρώτο είναι ραδιοελεγχόμενο. Το δεύτερο όχι. Ρυθμίζει την ώρα μέσω Bluetooth. Η κύριες διαφορές είναι η δόνηση, το LCD display κ το μπρασελε. Κάσες ίδιες πλαστικές. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάριε αυτό το είχα απορία Bluetooth με εφαρμογή από το κινητό?Ακριβώς. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 08, 2020, 22:42:58 μμΤο πρώτο είναι ραδιοελεγχόμενο. Το δεύτερο όχι. Ρυθμίζει την ώρα μέσω Bluetooth. Η κύριες διαφορές είναι η δόνηση, το LCD display κ το μπρασελε. Κάσες ίδιες πλαστικές. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπ οτι ειδα στα βιντεακια, το BT μοντελο συγχρονιζει μεσω BT απο το κινητο, οποτε το Radio Controlled ειναι redundant Ειναι solarΕχει δονηση Εχει νορμαλ οθονη Ειναι κατω απο 200€ done deal THANX FOR THE HELP!!!!!!!
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 09, 2020, 01:03:06 πμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 08, 2020, 22:42:58 μμΤο πρώτο είναι ραδιοελεγχόμενο. Το δεύτερο όχι. Ρυθμίζει την ώρα μέσω Bluetooth. Η κύριες διαφορές είναι η δόνηση, το LCD display κ το μπρασελε. Κάσες ίδιες πλαστικές. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπ οτι ειδα στα βιντεακια, το BT μοντελο συγχρονιζει μεσω BT απο το κινητο, οποτε το Radio Controlled ειναι redundant Ειναι solarΕχει δονηση Εχει νορμαλ οθονη Ειναι κατω απο 200€ done deal THANX FOR THE HELP!!!!!!!Γιατί όχι το 5610 που είναι πολύ φθηνότερο; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...μπλημπληκια τυπου "νοτιφικεσιο μεσω μπλουτουθ" φακιν μιλλεννιαλς
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 09, 2020, 02:21:12 πμ...μπλημπληκια τυπου "νοτιφικεσιο μεσω μπλουτουθ" φακιν μιλλεννιαλς Οκ boomer
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 09, 2020, 02:21:49 πμΠαράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 09, 2020, 02:21:12 πμ...μπλημπληκια τυπου "νοτιφικεσιο μεσω μπλουτουθ" φακιν μιλλεννιαλς Οκ boomer(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.