0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι λειτουργιες που εχει:Altimeter Barometer Bluetooth:Phone FinderPressure (atmospheric/ altitude), Accelerometer and GyrometerCompass Thermometer ενα μεγάλο μείον ειναι οτι δεν ειναι solar....
Στα τελευταία, όταν λένε Quad Sensor μετράνε το μετρητή βημάτων (μέσω του accelerometer). Υπάρχει ένα discontinued Gulfmaster πραγματικό Quad (altimeter+depth meter).Όντως περίεργο που δεν είναι solar...
ναι το εχουν γυρισει προς το smartwatch "και καλα"οντως το gulfgmaster ηταν πραγματικο quad.πολυ μεγαλο μειον που δεν ειναι solar
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 28, 2020, 02:57:09 πμναι το εχουν γυρισει προς το smartwatch "και καλα"οντως το gulfgmaster ηταν πραγματικο quad.πολυ μεγαλο μειον που δεν ειναι solarΈχω στήσει καραούλι γιαυτό:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όμορφο αν και θα πρέπει να είναι τεράστιο...είναι σα να φτιάχτηκε για την Αυστραλία με το over και under που έχει στο δακτύλιο
G-SHOCK MUDMASTER σε συνεργασια με τον βρετανικό στρατο
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 28, 2020, 00:31:21 πμG-SHOCK MUDMASTER σε συνεργασια με τον βρετανικό στρατοΠρέπει να είναι λίγο τερατακι αυτό
Μεγάλο μείον για μένα να μην είναι solar ένα Casio ειδικά.Μου αρέσει να έχω το Auto EL και αυτό σκοτώνει τη μπαταρία, αλλά αν είναι ηλιακό...
Εμένα με πειράζει το μέγεθος που είναι αρκετά μεγάλο πάρα το ότι δεν είναι ηλιακό. Άλλωστε μου αρέσει κάποια στιγμή να τελειώνει η μπαταρία κ να μπαίνω στην διαδικασία για το τελετουργικό της αλλαγής της.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.