0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολύ προς τα πίσω πάει αυτή και καλά κάνει, μακάρι να το έκαναν και άλλοι...
The BasicsBrand: TimexModel: Giorgio Galli S1 Automatic Reference Number: TW2U16800Diameter: 41mm Case Material: Metal Injected Molded 316L steelDial Color: SilverIndexes: Applied Water Resistance: 50 metersStrap/Bracelet: Synthetic rubber strap The MovementCaliber: Miyota 9039 Functions: Hours, minutes, secondsDiameter: 25.4mm Power Reserve: 42 hoursWinding: Automatic Frequency: 28,800 vphJewels: 24 Pricing & AvailabilityPrice: $450Availability: Immediately on Timex.com
Καλημέρα.Μήπως ξέρει κάποιος την αντιπροσωπεία της timex ποιος την έχει τώρα. Νόμιζα ότι ήταν το time center βουλής 14, αλλά μου είπαν ότι την είχαν παλιά αυτοί.
Παράθεση από: Jimmis στις Φεβρουάριος 05, 2020, 11:52:22 πμΚαλημέρα.Μήπως ξέρει κάποιος την αντιπροσωπεία της timex ποιος την έχει τώρα. Νόμιζα ότι ήταν το time center βουλής 14, αλλά μου είπαν ότι την είχαν παλιά αυτοί. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό: Timex - SHOP & TRADE - Πειραιώς 222, Αθήνα 210.3408400
Αντε επιτελους και αυτοματο, και η προηγουμενη επανεκδοση ωραια ηταν, αλλα το bezel φωναζε πιο πολυ, και το quartz δεν εγραφε και τοσο γοητευτικο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.