Αποστολέας Θέμα: Μ&Μ ρολοι  (Αναγνώστηκε 6911 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cult

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Μ&Μ ρολοι
« στις: Αύγουστος 31, 2012, 20:37:48 μμ »
Παιδια γεια χαρα σε ολους και συγχαρητηρια για το site.
Η συζυγος αγορασε ενα ρολοι M&M.Δε σας κρυβω οτι μολις το ειδα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μια και αυριο θα παραγγειλα κατι σε TISSOT(εχω και εγω ενα) η SEIKO.Εψαξα και στο φορουμ αλλα δε βρηκα κατι.Απο την ελαχιστη εμπειρια μου καταλαβα οτι αν και λεει GERMANY πρεπει να φοραει quartz ιαπωνικο μηχανισμο.Το ερωτημα μου ειναι καταρχας η γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ρολογια και κατα δευτερον τι ξερετε για τους μηχανισμους που φορανε και αν αυτοι ειναι αξιοπιστοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Μ&Μ ρολοι
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 31, 2012, 20:50:59 μμ »
Παιδια γεια χαρα σε ολους και συγχαρητηρια για το site.
Η συζυγος αγορασε ενα ρολοι M&M.Δε σας κρυβω οτι μολις το ειδα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μια και αυριο θα παραγγειλα κατι σε TISSOT(εχω και εγω ενα) η SEIKO.Εψαξα και στο φορουμ αλλα δε βρηκα κατι.Απο την ελαχιστη εμπειρια μου καταλαβα οτι αν και λεει GERMANY πρεπει να φοραει quartz ιαπωνικο μηχανισμο.Το ερωτημα μου ειναι καταρχας η γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ρολογια και κατα δευτερον τι ξερετε για τους μηχανισμους που φορανε και αν αυτοι ειναι αξιοπιστοι

Δεν την ξερω καν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Μ&Μ ρολοι
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 31, 2012, 20:51:55 μμ »
^Ούτε εγώ την έχω ακουστά. Κάποιο link, κάποια φωτογραφία;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:32:25 μμ »
Αυτά βρήκα, αλλά το σάϊτ τους δεν είναι ακόμα έτοιμο. :-\
http://www.internationalwatchclub.com/m-and-m-watches/
http://www.mm-germany.com/de
http://www.watchtime.com/watch-database/m-m-germany
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2012, 21:35:34 μμ από Ilias-G »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:32:30 μμ »
μια και αυριο θα παραγγειλα κατι σε TISSOT

για ποιο λες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cult

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:34:04 μμ »
ΠΑιδια το ρολοι ειναι αυτο.

http://www.amazon.co.uk/Womens-Quartz-Watch-M11852-232-Metal/dp/B005AQ42Y4/ref=sr_1_52?s=watch&ie=UTF8&qid=1346437950&sr=1-52

λογικα ειναι "παγκοσμιως αγνωστα " οπως λεω αλλα και τι να κανω?Κοντευει να μου ερθει εγκεφαλικο..... :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:35:56 μμ »
ΠΑιδια το ρολοι ειναι αυτο.

http://www.amazon.co.uk/Womens-Quartz-Watch-M11852-232-Metal/dp/B005AQ42Y4/ref=sr_1_52?s=watch&ie=UTF8&qid=1346437950&sr=1-52

λογικα ειναι "παγκοσμιως αγνωστα " οπως λεω αλλα και τι να κανω?Κοντευει να μου ερθει εγκεφαλικο..... :'( :'(

σαν κοσμημα καλο ειναι ,τι να κανεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:37:44 μμ »
Tα γυναικεία ρολόγια (και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζουν οι γυναίκες)
είναι τελείως διαφορετική υπόθεση από τα ανδρικά.

Αφού της αρέσει καλά έκανε και το πήρε,
ότι μηχανισμό και να φοράει θα δουλεύει μια χαρά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cult

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:42:55 μμ »

Αυτο ξαναπες το....
Κριμα η κατηχηση που της εκανα για ελβετικους/ιαπωνεζικους μηχανισμους, ποιοτητα κτλ.
Η περιεργεια μου εγκειται στο οτι ο κοσμηματωπωλης την επεισε οτι (και καλα) ο μηχανισμος ειναι γερμανικος(εδωσε και 2 χρονια εγγυηση)..Ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειναι και οτι προκειται για ιαπωνεζικο quartz.Οσο και αν εψαξα παντως δε βρηκα κατι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:44:57 μμ »
Δεν το γνωρίζω αλλά όλοι οι quartz μηχανισμοί δουλεύουν μια χαρά.

Προσοχή στα νερά μόνο, αυτό θα με φόβιζε πιο πολύ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:45:19 μμ »

Αυτο ξαναπες το....
Κριμα η κατηχηση που της εκανα για ελβετικους/ιαπωνεζικους μηχανισμους, ποιοτητα κτλ.
Η περιεργεια μου εγκειται στο οτι ο κοσμηματωπωλης την επεισε οτι (και καλα) ο μηχανισμος ειναι γερμανικος(εδωσε και 2 χρονια εγγυηση)..Ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειναι και οτι προκειται για ιαπωνεζικο quartz.Οσο και αν εψαξα παντως δε βρηκα κατι.

ετσι ειναι οπως τα λες,αλλα και αυτος να πουλησει ηθελε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cult

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:50:06 μμ »
ΠΑιδια ενταξει ολοι να πουλησουμε θελουμε θα μπορουσε ομως να μην πει τιποτα αντι να πει ψεματα,
Τελος παντων αφου της αρεσει το αφηνουμε αν και τον τελευταιο χρονο εχει κατα τη γνωμη μου 2 ακυρα σε ρολογια (ενα D&G και αυτο).
ΛΑι οπως ηδη ελεχθη αντιμετωπιζει το ρολοι με τελειως διαφορετικο τροπο απο οτι εγω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 31, 2012, 21:51:36 μμ »
ΠΑιδια ενταξει ολοι να πουλησουμε θελουμε θα μπορουσε ομως να μην πει τιποτα αντι να πει ψεματα,
Τελος παντων αφου της αρεσει το αφηνουμε αν και τον τελευταιο χρονο εχει κατα τη γνωμη μου 2 ακυρα σε ρολογια (ενα D&G και αυτο).
ΛΑι οπως ηδη ελεχθη αντιμετωπιζει το ρολοι με τελειως διαφορετικο τροπο απο οτι εγω.

Η κριση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος THRASOS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 03, 2018, 12:10:24 μμ »
Πολλά μπράβο για την σελίδα. Ο φίλος που ρωτά για τα ρολόγια Μ&Μ Germany θα μου επιτρέψει να του δώσω λίγες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Το ρολόι (Μ&Μ) είναι πράγματι σχετικά νέο στην αγορά μιας και συμπλήρωσε το 2017 τα 42 χρόνια εμπορικής πορείας. Είναι κατά την κρατούσα άποψη ένας από τους καλύτερους εκφραστές της κεντρο-ευρωπαικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Ο οίκος έχει βραβευτεί 3 φορές τα τελευταία πέντε χρόνια με το πρώτο πανευρωπαϊκό βραβείο σχεδιασμού. Απλές καθαρές σχεδιαστικές γραμμές υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγγύηση καλής λειτουργίας 2+1 χρόνια. Είναι από όσον γνωρίζω μια από τις ελάχιστες "μάρκες" που κατασκευάζονται από Γερμανικό ευγενή χάλυβα πιστοποιημένα αντιαλλεργικό. Ο μηχανισμός είναι της myiota ιδιαίτερα αξιόπιστος και εύκολα επισκευάσιμος. Όταν λοιπόν οι γυναίκες καταναλωτές θέλουν ένα ρολόι απαλλαγμένο αλλεργικών επιπτώσεων, αξιόπιστο με μεγάλη εγγύηση χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια και με διαχρονικές απλές σχεδιαστικές γραμμές τότε δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενη η επιλογή της. Καλοφόρετο λοιπόν.
ΥΓ Σας έγραψα για τα Μ&Μ γιατί δεν υπάρχουν άλλες αναφορές για αυτά. Για τα Τισότ ρίξε μια ματιά στα διάφορα φορουμ πριν αγοράσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 03, 2018, 13:15:34 μμ »
Πολλά μπράβο για την σελίδα. Ο φίλος που ρωτά για τα ρολόγια Μ&Μ Germany θα μου επιτρέψει να του δώσω λίγες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Το ρολόι (Μ&Μ) είναι πράγματι σχετικά νέο στην αγορά μιας και συμπλήρωσε το 2017 τα 42 χρόνια εμπορικής πορείας. Είναι κατά την κρατούσα άποψη ένας από τους καλύτερους εκφραστές της κεντρο-ευρωπαικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Ο οίκος έχει βραβευτεί 3 φορές τα τελευταία πέντε χρόνια με το πρώτο πανευρωπαϊκό βραβείο σχεδιασμού. Απλές καθαρές σχεδιαστικές γραμμές υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγγύηση καλής λειτουργίας 2+1 χρόνια. Είναι από όσον γνωρίζω μια από τις ελάχιστες "μάρκες" που κατασκευάζονται από Γερμανικό ευγενή χάλυβα πιστοποιημένα αντιαλλεργικό. Ο μηχανισμός είναι της myiota ιδιαίτερα αξιόπιστος και εύκολα επισκευάσιμος. Όταν λοιπόν οι γυναίκες καταναλωτές θέλουν ένα ρολόι απαλλαγμένο αλλεργικών επιπτώσεων, αξιόπιστο με μεγάλη εγγύηση χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια και με διαχρονικές απλές σχεδιαστικές γραμμές τότε δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενη η επιλογή της. Καλοφόρετο λοιπόν.
ΥΓ Σας έγραψα για τα Μ&Μ γιατί δεν υπάρχουν άλλες αναφορές για αυτά. Για τα Τισότ ρίξε μια ματιά στα διάφορα φορουμ πριν αγοράσεις.
Μετά από 5μιση χρόνια,μπορει και να σε διαβάσει ο φίλος,ποτέ δε ξέρεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions