0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το πιο παλιό, μήπως αυτό που εννοείς ήταν απλό Orient?
Μακάρι Θοδωρή, αλλά δεν έχω κάτι να πουλήσω αυτή τη φορά.
Παράθεση από: eisenberg στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 21:06:29 μμΓια οσους δεν εχουν προβλημα με το μικρο-για τα σημερινα δεδομενα-μεγεθος,ειναι απο τα καλυτερα all around ρολογια.Απολύτως κανένα πρόβλημα με το μέγεθος. το μόνο πρόβλημα μου είναι αυτό:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τελείως διαφορετικό μεν, επίσης πολύ όμορφο δε, έχει και plexiglass δεν έχω και κανένα άλλο dress. Αλλά το κολασμένο το Alpinist δεν με αφήνει να αγιάσω.
Για οσους δεν εχουν προβλημα με το μικρο-για τα σημερινα δεδομενα-μεγεθος,ειναι απο τα καλυτερα all around ρολογια.
Παράθεση από: Theminio στις Σεπτέμβριος 16, 2012, 00:07:14 πμΜακάρι Θοδωρή, αλλά δεν έχω κάτι να πουλήσω αυτή τη φορά.Το ένα ΜΜ για το άλλο
Παράθεση από: Theminio στις Σεπτέμβριος 16, 2012, 00:07:14 πμΜακάρι Θοδωρή, αλλά δεν έχω κάτι να πουλήσω αυτή τη φορά.Έχεις, έχεις
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 16, 2012, 00:26:20 πμΠαράθεση από: Theminio στις Σεπτέμβριος 16, 2012, 00:07:14 πμΜακάρι Θοδωρή, αλλά δεν έχω κάτι να πουλήσω αυτή τη φορά.Έχεις, έχεις Ήμουνα σίγουρος! Αναφέρεσαι στην 2η Nikon D7000 υποθέτω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.