0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην μας κανεις τα ιδια με το πιτ κι εσυ! Εμενα παντως 2 ρολογια μου εχουν στοιχειωσει το μυαλο, ο κλασσικος ζενιθ χρονογραφος, τι υπεροχο ρολοι, και ενα breitling navitimer.
Παρεμπιπτόντως το δικό μου είναι μόνιμα στοιχειωμένο.Τώρα τελευταία έχει μια εμμονή με ένα quartz που εδώ και μια 10ετια το ήθελα, αλλά δεν έκανα το βήμα.Χτες μίλησα με το κατάστημα που τοχει άμεσα παραδοτέο και μάλιστα είναι από την Ελληνική επίσημη αντιπροσωπεία.Η τιμή που το αφήνει είναι καταπληκτική .Του είπα την Δευτέρα θα το πάρω.Μου λέει...καλά μιλάμε πάλι την Δευτέρα.Τον έχω ρωτήσει στο παρελθόν πολλές φορές...χαχα.Μαλλον θα το "χτυπήσω". Σκέφτομαι και απ' την άλλη κάποιες γκρίνιες.Πιστευω ότι τόσα χρόνια που δεν έκανα την κίνησή μου βγήκε σε καλό.Γιατι τώρα άλλαξε....πίσω καπάκι και μέχρι και ο αντιπρόσωπος μου έλεγε... τώρα πάρτο .Όμως το μοντέλο που ηθελα,δηλ το έγχρωμο αδερφάκι του δεν υπάρχει και θα πάρω (μακάρι)το ....άσπρο.Ειναι όμως ρολογαρα...
Την Δευτέρα τα σπουδαία οπότε
Πωωωωω!Το δοκίμασα σε κατάστημα .Χαλάλι το quartz του! Τέλειο.
Αυριο?οκ
Αυριο θα παραγγελθειΜεθαυριο παραλαβηΑκολουθει στρωσιμο,εξοικειωση με το θαλασσινο νερο,να του παρω αλλαξιέςΚαι κατοπιν να του ανοιξω λογαριασμο στα φόρα.Ενταξει πρωτα εδω.
Μην το αργήσεις,γιατί θα πέσει στο προτζεκτ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.