0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το pvd δεν υπάρχει! είναι τέλειοοοοο...ααααααααα ρε Σπύρο μανούλα είσαι σε κάτι τέτοια...ψήθηκα όσο δεν πάει
Παράθεση από: bost στις Μάιος 28, 2012, 09:33:38 πμτο pvd δεν υπάρχει! είναι τέλειοοοοο...ααααααααα ρε Σπύρο μανούλα είσαι σε κάτι τέτοια...ψήθηκα όσο δεν πάει κριση την ονομασαν κ μου κοψε τα ποδιακ' εδα τη βγαζω μοναχα με καζιο κ φορα
Παράθεση από: DragonAce στις Μάιος 28, 2012, 09:51:32 πμΠαράθεση από: bost στις Μάιος 28, 2012, 09:33:38 πμτο pvd δεν υπάρχει! είναι τέλειοοοοο...ααααααααα ρε Σπύρο μανούλα είσαι σε κάτι τέτοια...ψήθηκα όσο δεν πάει κριση την ονομασαν κ μου κοψε τα ποδιακ' εδα τη βγαζω μοναχα με καζιο κ φοραειμαι ετοιμος για τα 3 κλικ!!!!απλα υπεροχο!!!!
δώστε ένα σύνδεσμο να το χτυπήσουμε όλοι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ειμαι ετοιμος για τα 3 κλικ!!!!απλα υπεροχο!!!!
κριση την ονομασαν κ μου κοψε τα ποδιακ' εδα τη βγαζω μοναχα με καζιο κ φορα
Maratac Pilot Automatic Watch 45mm case 316SS22mm bandmiyota 8245 21J40hrs power reservescrew crownscrew case backsaphire crystalhttp://countycomm.com/maratacpilotlarge.html
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.