0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PanosI στις Μάρτιος 26, 2012, 13:52:06 μμμε το εξίσου όμορφο, νέοτερο ηλικιακά αδερφάκι του, αλλά εγώ θέλω το αριστερό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)με το σέξυ μπομπέ πλέξι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κατι δεν μ αρεσει στο αριστεροαν κεντραρουμε το βεζελ πανω στο 12 που θα πεσει το 30?
με το εξίσου όμορφο, νέοτερο ηλικιακά αδερφάκι του, αλλά εγώ θέλω το αριστερό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)με το σέξυ μπομπέ πλέξι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
κατι δεν μ αρεσει στο αριστεροαν κεντραρουμε το βεζελ πανω στο 12 που θα πεσει το 30?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Μάρτιος 26, 2012, 22:28:47 μμΠαράθεση από: PanosI στις Μάρτιος 26, 2012, 13:52:06 μμμε το εξίσου όμορφο, νέοτερο ηλικιακά αδερφάκι του, αλλά εγώ θέλω το αριστερό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κατι δεν μ αρεσει στο αριστεροαν κεντραρουμε το βεζελ πανω στο 12 που θα πεσει το 30?εμένα μου φάινεται κεντραρισμένο το τρίγωνο στο μπέζελ στο 12 και αντίστοιχα το 30 στο 6........ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις......αν κανουμε ενα κλικ δεξια για να κεντραριστει διοτι δεν ειναι κεντραρισμενο στο 12,κατω στο 6 το 30 θα φυγει αριστερα
Παράθεση από: PanosI στις Μάρτιος 26, 2012, 13:52:06 μμμε το εξίσου όμορφο, νέοτερο ηλικιακά αδερφάκι του, αλλά εγώ θέλω το αριστερό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κατι δεν μ αρεσει στο αριστεροαν κεντραρουμε το βεζελ πανω στο 12 που θα πεσει το 30?εμένα μου φάινεται κεντραρισμένο το τρίγωνο στο μπέζελ στο 12 και αντίστοιχα το 30 στο 6........ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις......
με το εξίσου όμορφο, νέοτερο ηλικιακά αδερφάκι του, αλλά εγώ θέλω το αριστερό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κατι δεν μ αρεσει στο αριστεροαν κεντραρουμε το βεζελ πανω στο 12 που θα πεσει το 30?
Αντιθετως στο δεξι ρολοι αν μετακινηθει το μπεζελ ενα κλικ αριστερα θα συμπιπτουν τα νουμεραλς με τα νουμερα του μπεζελ,ολαΑυτο δεν νομιζω να γινει στο αριστεροΙσως να φταιει η φωτοΤο ρολοι το ξερετε θελω να πω ειναι γνησιο?
Ερωτας αγιατρευτος...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.