0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντα ήθελα να είμαι ο πρώτος σε ένα τέτοιο thread που να προτείνει Seiko Kinetic diver limited edition λοιπόν, σκυλί, χωρίς αλλαγή μπαταρίας, lume σαν ψηφιακό το βράδυ, καταδύσεις το καλοκαίρι. 320 ebay cencibel(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θελω να ειναι μαυρο γιατι το θεωρω πολυ διακριτικο χρωμα,ταυτοχρονα αθλητικο αλλα ειναι και το αγαπημενο μου.Χρονομετρο και αντιστροφη μετρηση οπωσδηποτε γιατι ειναι κομματι της δουλειας μου.Το βαρομετρο εχει γενικη χρηση οποτε γιατι οχι,το αλτιμετρο οντως δεν το χρειαζομαι αλλα νομιζω πως σχετιζεται αμεσα με το βαρομετρο.Τελος θερμομετρο και πυξιδα ειναι οντως συν αλλα οχι και τοσο απαραιτητα,προσωπικα μιλωντας.Δεκτη και καθε αλλη προταση στο χρηματικο οριο που εθεσα παραπανω
Παράθεση από: tsitoniaos στις Σεπτέμβριος 16, 2015, 12:54:45 μμΠολύ όμορφο...
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 16, 2015, 15:38:32 μμΠαράθεση από: tsitoniaos στις Σεπτέμβριος 16, 2015, 12:54:45 μμΠολύ όμορφο...επειδή ο Δημήτρης είδε το δικό μου και το σκέφτεται, εγώ άρχισα να σκέφτομαι να κάνω το δικό μου μαύρο
Παρα πολυ ωραιο το rangeman αλλα ειναι λιγο πιο υπερβολικο απ οσο θα ηθελα .Στην αναζητηση μου επεσα πανω σε αυτο http://g-shocks.ru/2188-zoom/ga-400-1b.jpg .Το γνωριζει κανεις?
Εγώ θα σου πρότεινα ένα G με λίγο πιο πολιτισμένη εμφάνιση:GW5000-1JF. Στα συν του, η μεταλλική κάσα, η Ιαπωνική προέλευση και -για μένα- η λίγο ρετρό εμφάνιση. -Θ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.