0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ρε Χάρη δύτης είναι, 200αρης, δεν τον βλέπεις;;;; Τι τιμή παίζει ρε παιδιά; Και εμένα μου αρέσει, πολύ!!!
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 17, 2015, 23:18:54 μμΌτι και να μου πείτε για τις γυναίκες σας, κανείς δεν φτάνει τον ΘΕΟ Νikos78 ο οποίος είχε πείσει τη γυναίκα τουότι είχε πάρει τον χρονογράφο της fortis 150€ (καινούριο εννοείται)Ναι αλλά παίζει κι η φράση:"Φοβάμαι αν πεθάνω, πως η γυναίκα μου θα πουλήσει τα ρολόγια μου στην τιμή που της έχω πει ότι τα αγόρασα..."
Ότι και να μου πείτε για τις γυναίκες σας, κανείς δεν φτάνει τον ΘΕΟ Νikos78 ο οποίος είχε πείσει τη γυναίκα τουότι είχε πάρει τον χρονογράφο της fortis 150€ (καινούριο εννοείται)
Τι τιμή παίζει ρε παιδιά; Και εμένα μου αρέσει, πολύ!!!
Καπετάνιε απο το καλό στο καλύτερο εύγε φίλε
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 22, 2015, 23:06:05 μμΚαπετάνιε απο το καλό στο καλύτερο εύγε φίλενα σε δω να βουτάς με Nomos και τί στον κόσμο!! (ενημερώνω πλέον ότι έχεις μέσον στο Γκόφα! Μιλούσα μαζί του 1,5 ώρα!! )
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 22, 2015, 18:43:11 μμΤι τιμή παίζει ρε παιδιά; Και εμένα μου αρέσει, πολύ!!!Nomos = Εγγύηση. Νόμος! http://www.nomos-store.com/en/Watches/Model-series/Ahoi/
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.