0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
desmo16 το Seiko skx007j2 προτείνω εγώ από εχθές είμαι ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης (η κορώνα όμως μάαααααααπα)
Παράθεση από: bost στις Νοέμβριος 02, 2011, 23:26:36 μμdesmo16 το Seiko skx007j2 προτείνω εγώ από εχθές είμαι ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης (η κορώνα όμως μάαααααααπα)φιλε bost, το εχψ σχεδων ενα χρονο. εχω να πω μονο τα καλυτερα, τωρα για το θεμα της κορωνας.. θα σου πω απλα οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα, (mako, monster...)
Ρε συ Αλέξανδρε,και γιατί να την ξεβιδώνεις-βιδώνεις??Μία που το ρύθμισες,μία που θα το αφήσεις να τρέχει...
Παράθεση από: Harry 22 στις Νοέμβριος 03, 2011, 09:08:55 πμΡε συ Αλέξανδρε,και γιατί να την ξεβιδώνεις-βιδώνεις??Μία που το ρύθμισες,μία που θα το αφήσεις να τρέχει...Μου την δίνει ρε παιδάκι μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) .....θέλω να είναι λάδι λέμε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...χαχαχαχαχαχα
Υπάρχει λύση,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πιάνουν τα χέρια σου....
Παράθεση από: Harry 22 στις Νοέμβριος 03, 2011, 14:21:51 μμΥπάρχει λύση,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πιάνουν τα χέρια σου....μιλάς για γρασάρισμα κορώνας τοπικό αλλά με προσοχή? εεε αν δεν το κάνω εγώ σωστά θα το κάνεις εσύ ...και θα κεράσω τον καφέ αλλά όντως αυτό που είπες είναι το καλύτερο ...το φοράω μέχρι να λιώσει και δεν του ενοχλώ τοοοοοοοοοοοο κουμπάκι του (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.