Το προβλημα για μενα ειναι αλλο,η τιμη του ρολογιου με μια ΕΤΑ 2893
Γιωργο, για εμενα τα κριτηρια/φασεις για το αν προχωραει ένα ρολόι στην αγορα ειναι τα εξης:
ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ: Μου αρεσει;
------> Ναι, συνεπως προχωραει στην επομενη φαση
------> Οχι, κοβεται αυτοματως ό,τι και να ειναι..neeeext
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ: Αυτοματο ή quartz;;
------> Αυτοματο, προχωραει στην επομενη φαση για αξιολογηση
------> Quartz; Εξεταζεται ενδελεχως ο τυπος λειτουργιας..
Απορρίπτω
σχεδον οτιδηποτε σε μπαταρια,
γινονται απευθειας δεκτα τα solar
ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ: Εξεταση και περαιτερω εμβαθυνση μηχανισμου, υλικων κατασκευης..(Η ιστορια του αν υπαρχει καλοδεχουμενη, εαν οχι δεν αποτελει τροχοπεδη)
Με κερδίζει σαν συνολο;; Αν ναι, περναει στην επομενη φαση, ειδαλλως κοβεται...ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ: Τιμη.....
-------> Αν την θεωρω παραλογη, αφου συνεκτιμηθούν υποκειμενικοι οροι τοτε πορριπτεται, μεχρι να αρθουν ή να αμβλυθουν οι λογοι αποκλεισμού..
-------> Αν ειναι μπερεκετι (vfm) ή ανταποκρινεται στα δικα μου στάνταρτ και δυνατότητες τοτε μεταπηδουμε γρηγορα-γρηγορα στην επομενη φαση....
ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΣΗ: Καπου εδω επεμβαίνει η λογική: ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ;;
Αυτη φαση εχει καθαρα μικρο ενδιαφερον, καθως ειναι θεμα χρονο να καμφθει η αντίσταση της λογικης...
ΕΚΤΗ ΦΑΣΗ:
Αφου ελαβα υποψη ολα τα παραπανω, συνεχιζει να με ξετρελαινει σαν μοντελο, να το ονειρευομαι και να μου χει γινει εμμονη ιδεα η αποκτηση του
Εαν ΝΑΙ, τοτε προχωρω στην αγορα....Σε αρνητικη περιπτωση, παραμενει στο μυαλο μου σαν μια ωραια αναμνηση, ενα αξιολογο ρολοι που ωστοσο δεν κατορθωσε να με κερδισει και να με παει ταμειο...