Αποστολέας Θέμα: Ελβετικο vs Ιαπωνικο 1500+ευρω  (Αναγνώστηκε 52338 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Ελβετικο vs Ιαπωνικο 1500+ευρω
« Απάντηση #210 στις: Ιούλιος 24, 2012, 10:45:18 πμ »
Τα GS και οι Καμπανιόλες που βρίσκονται;
Προσωπικά, μόνο έναν θυμάμαι με γερό budget και προτίμηση στα ιαπωνικά. Τον Giosou. Aυτός μάλιστα, ψήφιζε με τα λεφτά του.

Θοδωρη αν τα GS και οι Καμπανιολες ηταν τοσο ευκολα ''προσβασιμα'' στην Ελλαδα οσο τα Breitling,Ω κτλ πιστευω θα βλεπαμε περισσοτερα.
Ακομη κι εγω που ειμαι Seiko φαν οσο δεν παιρνει,δυσκολα θα παρω την αποφαση να ''στειλω'' 5 χιλιαρικα μεσω ιντερνετ στην αλλη ακρη του κοσμου.Και μετα να μετραω τις ωρες με αγωνια και να κανω ταματα να μη μου τη φορεσει το τελωνειο.
Ενω με τους ελβετους ειναι αλλιως,θα πας θα το δεις,θα το φορεσεις,θα το παζαρεψεις,θα ψαξεις και παραπερα για καμμια καλυτερη τιμη....

Και ο Giosou έτσι ψώνιζε Θοδωρή, όπως ξέρεις καλύτερα απο εμένα. Έστελνε έμβασμα σε Seya και Higutsi έχοντας δει το ρολόι μόνο από φωτογραφίες. Και τάμα μετά για να γλυτωσει τελωνείο, (σχεδόν πάντα πλήρωνε). ;)
Άμα είναι αποφασισμένος ο άλλος να διαθέσει τον παρά για το μεράκι του, όλα τα άλλα είναι επουσιώδη.

Διαφωνώ! Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν είμαι αποφασισμένος "γουρούνι στο σακί" δεν θα έπαιρνα! Θα χρειαζόταν τουλάχιστο να το έβλεπα σε κάποιο φίλο όπως ο Giosou πριν το παραγγείλω ... Πολλές φορές (ευτυχώς φθηνά) την πάτησα αγοράζοντας χωρίς να έχω δει από κοντά ...

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Ιούλιος 24, 2012, 13:05:07 μμ »
Εγώ συμφωνώ μαζί σου Νίκο, και εγώ έτσι κάνω.

Αυτό που λέω όμως είναι ότι, αυτός που είναι ταμένο "τζαπόνι", όπως ο Giosou, δεν αφήνει τέτοια πράγματα να τον σταματήσουν.
Και ευτυχώς βέβαια, γιατί κάποιοι τυχεροί είχαμε την ευκαιρία να δούμε κομμάτια που αλλιώς, ούτε στον ύπνο μας δεν θα βλέπαμε live.

Άλλωστε, υπάρχει και η αγορά των μεταχειρισμένων. Στα διεθνή fora βγαίνουν κατά καιρούς αρκετά GS και premium Ιαπωνικά γενικά. Δεν βλέπω να αγοράζει κανένας από εμάς... Άντε κάνα MM300 και μετά το χάος.

Πιστεύω ότι, για τους περισσότερους, όταν είναι να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη, τραβάει πιο εύκολα τα χιλιάρικα για Ελβετό, παρά για Ιάπωνα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Ιούλιος 24, 2012, 17:22:36 μμ »
Τα GS και οι Καμπανιόλες που βρίσκονται;
Προσωπικά, μόνο έναν θυμάμαι με γερό budget και προτίμηση στα ιαπωνικά. Τον Giosou. Aυτός μάλιστα, ψήφιζε με τα λεφτά του.

Θοδωρη αν τα GS και οι Καμπανιολες ηταν τοσο ευκολα ''προσβασιμα'' στην Ελλαδα οσο τα Breitling,Ω κτλ πιστευω θα βλεπαμε περισσοτερα.
Ακομη κι εγω που ειμαι Seiko φαν οσο δεν παιρνει,δυσκολα θα παρω την αποφαση να ''στειλω'' 5 χιλιαρικα μεσω ιντερνετ στην αλλη ακρη του κοσμου.Και μετα να μετραω τις ωρες με αγωνια και να κανω ταματα να μη μου τη φορεσει το τελωνειο.
Ενω με τους ελβετους ειναι αλλιως,θα πας θα το δεις,θα το φορεσεις,θα το παζαρεψεις,θα ψαξεις και παραπερα για καμμια καλυτερη τιμη....
+1

Και ο Giosou έτσι ψώνιζε Θοδωρή, όπως ξέρεις καλύτερα απο εμένα. Έστελνε έμβασμα σε Seya και Higutsi έχοντας δει το ρολόι μόνο από φωτογραφίες. Και τάμα μετά για να γλυτωσει τελωνείο, (σχεδόν πάντα πλήρωνε). ;)
Άμα είναι αποφασισμένος ο άλλος να διαθέσει τον παρά για το μεράκι του, όλα τα άλλα είναι επουσιώδη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Ιούλιος 24, 2012, 17:27:24 μμ »
Βρε παιδες εδω δε μιλαμε για το τί θα εκανε καποιος που ειναι ''ταμενος τζαπονι'',αυτο ειναι προφανες. ;D

Το θεμα ειναι οτι αν καποιος θελει ενα καλο ρολογακι στα 1500+ εχει απειρες ελβετικες επιλογες ''διπλα στο σπιτι του'' και σχεδον μηδενικες επιλογες απο ιαπωνικα ρολογια,εκτος κι αν ειναι ''ταμενος'' που λεει κι ο Θοδωρης κι αγοραζει ακριβα ρολογια που δεν εχει δει ποτε απο κοντα στελνοντας παραγγελιες μεσω νετ...εννοειται οτι ετσι οπως εχει στηθει η αγορα στην Ελλαδα ο ελβετος ειναι μονοδρομος.

Εγω παντως εξακολουθω να πιστευω οτι σε αυτα τα λεφτα οι γερμανοι και οι ιαπωνες ειναι πολυ δυνατοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #214 στις: Ιούλιος 24, 2012, 17:30:09 μμ »
Σιγά μην πάμε και στο φεγγάρι(*) να πάρουμε ρολόι για να πείσουμε ορισμένους ότι επιθυμούμε περισσότερο ένα ΜΜ300, από οποιοδήποτε ευρωπαϊκό.
Κάποιον "ελβετόφιλο" που να έκανε ότι και ο Γιώργος ξέρουμε; Μέχρι να τον βρούμε ο Giosou θα είναι η απόδειξη για το που μπορεί να φτάσει η "τρέλα" για το ιαπωνικό ρολόι.

(*) εγώ τουλάχιστον αποκλείεται. υπάρχει κινδυνος να πετύχω κανένα ξεχασμένο Ω και δε γουσταρω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Ιούλιος 24, 2012, 17:42:17 μμ »
Κωστα με κανεις να πιστευω οτι εισαι αντι Ω και αντι φεγγαρακιας....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #216 στις: Ιούλιος 24, 2012, 17:43:52 μμ »
Ναι Μάριε, μάλιστα αποφάσισα ότι για μένα το φεγγάρι είναι οφθαλμαπάτη και είμαι ήσυχος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Ιούλιος 24, 2012, 17:45:02 μμ »
Ναι Μάριε, μάλιστα αποφάσισα ότι για μένα το φεγγάρι είναι οφθαλμαπάτη και είμαι ήσυχος

τουλαχιστον τα εχεις βρει με τον εαυτο σου...  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #218 στις: Ιούλιος 25, 2012, 22:43:46 μμ »
Ο παρακάτω διάλογος είναι χαρακτηριστικός της ελληνικής νοοτροπίας.
Χτες απογευματάκι σκάω καταδρομική σε σπίτι φίλου στο Καματερό
φορώντας το 007.
Ο φίλος άσχετος από ρολόγια, φοράει ρολόι τοίχου στον καρπό τύπου
Haemer, tw steel, γνωρίζει ότι ασχολούμαι με το σπορ.
Μπανίζει από μακριά το skx με τον jubilee.
ΦΙΛΟΣ: Πήρες rolex ρε? Και κλαίγεσαι ότι δεν έχεις λεφτά...
ΕΓΩ: Seiko είναι man, 140 ευρώ...
Ο φίλος ξενερώνει.
ΦΙΛΟΣ: Ξέρεις τι θέλω να πάρω? Ένα klein mein (δεν συγκράτησα την μάρκα που μου είπε),
γύρω στα 500 έχει...
ΕΓΩ: Τι klein mein ρε βλαμένε??
ΦΙΛΟΣ: Σαν το μισό μισό submariner είναι.
ΕΓΩ: Πάρε ένα σαν κι αυτό (skx). 140 και seiko.
ΦΙΛΟΣ: Τι seiko ρε? Όλοι οι γύφτοι εδώ δίπλα στο Ζεφύρι seiko φοράνε...
ΕΓΩ:  ??? Πας καλά ρε? seiko, τεράστια ωρολογοποιία μπλα μπλα μπλα...
ΦΙΛΟΣ: Άντε ρε Ταμτάκο.
ΕΓΩ: ................................
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Ιούλιος 25, 2012, 23:11:18 μμ »
φοράει ρολόι τοίχου στον καρπό τύπου

Ναι πες του, φοράω το Seiko Gypsymaster!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #220 στις: Ιούλιος 26, 2012, 08:45:32 πμ »
εγω θα του ελεγα πως μεχρι και οι γυφτοι εχουν μαθει απο ρολογια, ενώ αυτος... δε θα μαθει ποτε!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 26, 2012, 09:08:02 πμ από SYZo »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Giorgos mg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #221 στις: Ιούλιος 26, 2012, 09:05:37 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #222 στις: Ιούλιος 26, 2012, 09:13:03 πμ »
Παιδιά μια χαρά τα είπε το παιδί και δεν κάνω πλάκα.
Με εξαίρεση εμάς τους μουρλούς -που ασχολούμαστε τόσες ώρες, κάθε μέρα- κανείς δεν θέλει, ούτε και έχει την υποχρέωση να διαβάζει την ιστορία της κάθε εταιρείας για να αγοράσει ένα προϊόν και να κάνει τη δουλειά του.
Οταν πρωτοασχολήθηκα πριν 4-5 χρόνια, μόνο τον Θοδωρή (eis) θυμάμαι να ξέρει την ιστορία και τις δημιουργίες της Seiko. Οι υπόλοιποι άντε να είχαμε κανένα "5" στο σπίτι ή κανένα quartz και λέγαμε "γερά" ρολόγια τα seiko.
Η seiko και κάθε άλλη εταιρεία, αν θέλει να πουλήσει ας φροντίσει να ενημερώσει τους αγοραστές όπως πρέπει.
Η  tw steel, για την οποία μίλησε ο Κώστας, έχει βρει τον τρόπο να προωθήσει το προϊόν. Μεγάλα, μοδάτα ρολόγια, χορηγός στην F1, παρουσία στην  Basel και εκδηλώσεις σε διάφορες χώρες με γνωστούς αθλητές και τραγουδιστές βοήθησαν να γίνει γνωστή (πιστεύω περισσότερο από ότι της αξίζει, αλλά το αποτέλεσμα μετράει)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #223 στις: Ιούλιος 26, 2012, 09:36:38 πμ »
η rolex κανει κατι για να ενημερωσει τους καταναλωτες της?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #224 στις: Ιούλιος 26, 2012, 09:43:23 πμ »
η rolex κανει κατι για να ενημερωσει τους καταναλωτες της?

Η rolex εδώ και χρόνια πληρώνει ένα κάρο λεφτά σε διαφημίσεις με ανθρώπους που έκαναν σημαντικά πράγματα φορώντας τα ρολόγια της. π.χ. explorer - everest
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions