Αποστολέας Θέμα: Victorinox Original VS Seiko SNZG15K1  (Αναγνώστηκε 7772 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Victorinox Original VS Seiko SNZG15K1
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 10, 2012, 09:28:59 πμ »
SEIKO, μου αρέσει περισσότερο, είναι αυτόματο, είναι φθηνότερο κτλ κτλ

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 10, 2012, 09:37:50 πμ »
και να πεταξω και μια αντιπροταση.. στα χρηματα του victorinox θα αγοραζα
Antimagnetic, poly carbon fiber case
Case diameter: Ø 47mm, without crown
Case thickness: 13mm
Weight: apx. 68g, without strap
Screwed bottom
Unidirectional rotating bezel with H3 tritium illumination
Hardened mineral crystal, scratchproof
Water resistant up to 200m / 20ATM
Black Nato strap, 22mm
Movement:
Swiss Made quartz movement
With power saving mechanism
3 hands
Date function
Warranty:
2 years on error free functionality of clock and clockwork
10 years on unchanged optical readability

τιμη περιπου 229
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 10, 2012, 10:02:03 πμ »
Έχω το Seiko (κατά σύμπτωση το φοράω σήμερα μετά από καιρό) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα λεφτά του ( < 90€). Αξιόπιστο, όμορφο, δέχεται άπειρα λουράκια για να αλλάζει εμφάνιση. Για μένα, μεταξύ των 2, επιλογή μονόδρομος το Seiko.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 10, 2012, 10:45:13 πμ »
δε λεει κανεις οτι δεν ειναι ποιοτικο κ αξιολογο το σεικο αλλα δειχνει πολυ φτωχο μπροστα στο συγκεριμενο βικτορινοξ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 10, 2012, 10:50:28 πμ »
Tο victorinox είναι σχεδιασμένο για να΄ναι μόνο military. Ελαφρύ, αντέχει στα χτυπήματα και τις γρατζουνιές (γι'αυτό και νάιλον), σχετικά μικρό και με κάποιο τρόπο μη "χτυπητό" (stealth). Eίναι εκεί για να λέει την ώρα στις περισσότερες των συνθηκών. Δεν το νιώθεις, το ξεχνάς, αλλά είναι εκεί όταν το χρειαστείς.

Επίσης έχει και το πλεονέκτημα της quartz μηχανής, που είναι απαίτηση για πολλές στρατιωτικές μονάδες, αφού οι μηχανικές καλίμπρες υπάρχει κίνδυνος να πυροδοτήσουν νάρκες και παγίδες. Ακόμα και η πλαστική κάσα είναι απαιτούμενη στον Τύπο 6 (Type 6 Navigator) που χρησιμοποιήθηκε από Ειδικές Δυνάμεις
http://olive-drab.com/od_soldiers_gear_watch_modern.php

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 10, 2012, 10:55:03 πμ »
Tο victorinox είναι σχεδιασμένο για να΄ναι μόνο military. Ελαφρύ, αντέχει στα χτυπήματα και τις γρατζουνιές (γι'αυτό και νάιλον), σχετικά μικρό και με κάποιο τρόπο μη "χτυπητό" (stealth). Eίναι εκεί για να λέει την ώρα στις περισσότερες των συνθηκών. Δεν το νιώθεις, το ξεχνάς, αλλά είναι εκεί όταν το χρειαστείς.
Δεν είναι όμως ρολόι, όπως το εννοούμε οι περισσότεροι εδώ μέσα, δηλαδή όχι μόνο ένα όμορφο πραγματάκι που έχεις στον καρπό και σου λέει την ώρα.... εκεί "χάνει", γιατί εμείς, αλλά πιστεύω και ο περισσότερος κόσμος όταν λέει ρολόι και κυρίως όταν αγοράζει ρολόι, θέλει να πάρει όσο γίνεται περισσότερα, πληρώνοντας όσο γίνεται λιγότερα.
Και εκεί κερδίζει κατά κράτος το seiko.... ;)

ηλια δε σε καταλαβαινω λες τοσα για το ρολοι στην αρχη κ μετα οτι απλα ειναι ενα ωραιο πραγματακι.
αν εχει ολα τα παραπανω γνωρισματα που λες κ δε γνωριζα τοτε το ρολοι εχει χαρακτηρα κ σκοπο δε φτιαχτηκε ναναι διακοσμητικο. εδω μεσα νομιζω μας κερδιζει περισσοτερο ο χαρακτηρας του ρολογιου. τι παραπανω εχει το σεικο;
καλα απο εμφανιση βλεπω κλασεις ομορφοτερο το βικτορινοξ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 10, 2012, 11:07:35 πμ »
εμενα παλι το victorinox απο θεμα εμφανισης μου θυμιζει tw steell και πολυ λιγοτερο tacticall watch.. ειμαι ο μονος?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 10, 2012, 11:11:57 πμ από SYZo »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 10, 2012, 11:09:06 πμ »
Ούτως ή άλλως η εμφάνιση είναι υποκειμενικός παράγοντας! Κι εμένα το SEIKO μου αρέσει περισσότερο εμφανισισακά!

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 10, 2012, 11:50:07 πμ »
Δεν είναι όμως ρολόι, όπως το εννοούμε οι περισσότεροι εδώ μέσα, δηλαδή όχι μόνο ένα όμορφο πραγματάκι που έχεις στον καρπό και σου λέει την ώρα.... εκεί "χάνει", γιατί εμείς, αλλά πιστεύω και ο περισσότερος κόσμος όταν λέει ρολόι και κυρίως όταν αγοράζει ρολόι, θέλει να πάρει όσο γίνεται περισσότερα, πληρώνοντας όσο γίνεται λιγότερα.
Και εκεί κερδίζει κατά κράτος το seiko.... ;)

ηλια δε σε καταλαβαινω λες τοσα για το ρολοι στην αρχη κ μετα οτι απλα ειναι ενα ωραιο πραγματακι.
αν εχει ολα τα παραπανω γνωρισματα που λες κ δε γνωριζα τοτε το ρολοι εχει χαρακτηρα κ σκοπο δε φτιαχτηκε ναναι διακοσμητικο. εδω μεσα νομιζω μας κερδιζει περισσοτερο ο χαρακτηρας του ρολογιου. τι παραπανω εχει το σεικο;
καλα απο εμφανιση βλεπω κλασεις ομορφοτερο το βικτορινοξ
Μην μπερδεύεσαι. Εννοώ αυτό που λέω στην πρώτη πρόταση: Tο victorinox είναι σχεδιασμένο για να΄ναι μόνο military.
Αυτό έχει τα πλεονεκτήματά του αν είσαι καταδρομέας, αλλά οι περισσότεροι δεν είμαστε. Ψάχνουμε πάντα ένα πιο ρολόι γιατί εμείς, αλλά πιστεύω και ο περισσότερος κόσμος όταν λέει ρολόι και κυρίως όταν αγοράζει ρολόι, θέλει να πάρει όσο γίνεται περισσότερα, πληρώνοντας όσο γίνεται λιγότερα.
Σ΄αυτό κερδίζει το Σέικο, όπως και στην τιμή, στο ότι είναι αυτόματο, αλλά ταυτόχρονα είναι military. H ομορφιά είναι υποκειμενική παράμετρος και δεν υπεισέρχομαι.... για την ιστορία, μου αρέσει περισσότερο το Σέικο, δεν μου αρέσουν τα pvd ρολόγια....
Γι'αυτό και ψήφισα Σέικο (δεν έκανα λάθος Γιώργο.... ;))

Ξαναλέω, η victorinox μου αρέσει πολύ τα τελευταία χρόνια, ιδίως η σειρά Airboss Mach! ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 10, 2012, 13:02:39 μμ »
εμενα παλι το victorinox απο θεμα εμφανισης μου θυμιζει tw steell και πολυ λιγοτερο tacticall watch.. ειμαι ο μονος?

Οχι Γιαννη δεν εισαι..και εγω καπως ετσι το βλεπω....

Σεικο all the way!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 10, 2012, 13:12:15 μμ »

Σεικο all the way!
και εγιναν και καποιες αναφορες οτι ειναι πιο tactical κλπ.. fashion watch ειναι.. αν θελει καποιος tactical νομιζω οτι εχει πολυ περισσοτερες επιλογες  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 10, 2012, 13:28:00 μμ »
Ειναι μονοδρομος στο VS η επιλογη του Seiko..δεν εχει ελπιδες ενα ρολοι που μπορει να ειναι πιο ομορφο,αλλα πιο ακριβο και λιγοτερο γνωστο σαν μαρκα.Το Victorinox το αγοραζεις γιατι σου αρεσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 10, 2012, 13:34:30 μμ »

φωτο αρχειου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 10, 2012, 13:53:03 μμ »
Ειναι μονοδρομος στο VS η επιλογη του Seiko..δεν εχει ελπιδες ενα ρολοι που μπορει να ειναι πιο ομορφο,αλλα πιο ακριβο και λιγοτερο γνωστο σαν μαρκα.Το Victorinox το αγοραζεις γιατι σου αρεσει
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 10, 2012, 16:22:16 μμ »

Σεικο all the way!
και εγιναν και καποιες αναφορες οτι ειναι πιο tactical κλπ.. fashion watch ειναι.. αν θελει καποιος tactical νομιζω οτι εχει πολυ περισσοτερες επιλογες  ;)

Γιάννη Ηλία υπάρχουν σαφώς πιο τάκτικαλ επιλογές αλλά τί έχει παραπάνω το σέικο που το κάνει πιο μάχιμο ή λιγότερο φάσιον;
(δεν εννοώ ότι είναι φάσιον, αναφορικά με αυτά τα 2 το λέω)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions