Αποστολέας Θέμα: Omega Aqua Terra Vs Rolex milgauss  (Αναγνώστηκε 15532 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

pontioz

• Επισκέπτης
Απ: Omega Aqua Terra Vs Rolex milgauss
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 05, 2012, 00:05:08 πμ »
Αυτό το Rolex μου αρέσει πολύ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 05, 2012, 00:32:02 πμ »
το ρολεξ είναι ένα ρολόι που το ξέρουν όλοι.... και όταν λέμε όλοι εννοούμαι ΟΛΟΙ!!
έχει συνδεθεί κατά κάποιο τρόπο στο μέρος του μυαλού μου που υπάρχουν κι'αλλα πράγματα που δε θα έκανα η φορούσα ποτέ πχ---->
1) ροζ ρούχα η αξεσουάρ για άντρα = φοριούνται απο κάτι βλαχοτρεντη και ουαου τιπαδες (εν δυνάμει gay)
2) bmw 316 με 20αρες+ ζάντες εξάτμιση σε διαστάσεις βοθροσολινας Φ400 και αεροτομή σιδερώστρα για τα τσαλακωμένα ρούχα του σπιτιού. (οι σκληροπυρηνικοί βάζουν και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τα ανάβουν όλο το χρόνο)!!! κλασικοί καγκουρες που νομίζουν οτι έχουν 600 άλογα και σπινιαρουν κάθε φορά που θα βρούνε νερά στο δρόμο!!
3) μαλι φράχτης κάγκελα η όπως αλλιώς τα ξέρετε..... στάνταρ όποιος έχει τέτοιο κούρεμα ντύνετε με το παραπάνω χρώμα η οδηγεί bmw 316
4)αλυσίδες χρυσές σε μέγεθος αυτής που κρατάει την άγκυρα του ταξιάρχη!!! μαλάκα αν θες να φοράς αλυσίδα γίνε σκύλος, ποιο συμπαθητικός θα είσαι νεόπλουτε χοραφομαγκα!
5) και τελευταίο για αυτό το ποστ (γιατί στο μυαλό μου υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα) είναι το ROLEX!!!
Κλασικό εργαλείο για να δείξει κάποιος ποσά λεφτά και κιλά μπάλες έχει!
φοριέται με: αλυσίδες χρυσές πουκάμισα ξεκούμπωτα μέχρι το φαλι κάλτσα άσπρη με πέδιλο το καλοκαίρι και λουστρίνι να σε στραβώνει το χειμώνα ( παίζει και το κροκοδειλέ)!
όταν οδηγούμαι εννοείτε έχουμε το χέρι έξω από το παράθυρο για να το δει και ο τελευταίος περαστικός ή διπλανός οδηγός.
συγνώμη κύριοι για όσους έχουν ρολεξ άλλα στην Ελλάδα αυτά είναι κανόνας και οχι εξαίρεση.

με ολα μου τα παιδικά τραύματα ψηφίζω Ω!!!!

Δεν λέω όλα τα παραπάνω για να θίξω κάποιον και συγνώμη αν το κάνω.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΟΦΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

νομίζω ότι με περιγράφεις φίλε αλλά δεν έχω ρόλεξ!  ::)

δε λέω όχι στο ροζουλάκι, καλοκαιράκι ποτάκι παραλία γιατί όχι μια χαρά είναι, όταν είμαι με γυναίκα οι ορμόνες τρέχουν στο σώμα οπότε δεν έχω τέτοιους είδους ανησυχίες!
χρυσή αλυσίδα στο λαιμό βλέπεις από τον αρραβώνα, θα ήμουν πιο αστείος στα 32 υπάλληλος γραφείου να είμαι με ένα δόντι καρχαρία στο λαιμό για φυλακτό, θα ήθελα να βρω δουλειά σαν βοηθός του ιντιάνα τζόουνς αλλά περνάνε κρίση κ αυτές!
πεδιλάκι κ πουκαμισάκι ανοιχτό μέχρι το φάλι, εδώ αγγίζουμε λιβύη κ έχουμε μια στρώση τρίχας επι πλέον! καλύτερα δεν είναι από υδρωμένες μασχάλες; άσε που το βράδυ η γυναίκα δε γκρινιάζει ότι βρωμάνε τα πόδια!
έχω ένα ψόφιο 116 αλλά ξέρεις τί ωραία αίσθηση είναι σε γλιστερό ή βρεγμένο δρόμο να παίζεις με το κωλαράκι; χώρια που σαν εργένης βοήθησε τα μάλα να συμπληρωθούν ονόματα στο καρνέ (εκτός αν κάποιος στα 25 θέλει να μαμάει μόνο από προσωπικότητα!)
σε όλα αυτά το ρολεξάκι μου λείπει όχι όμως για επίδειξη, αν είχα τέτοιες τάσεις μέσω του ρολογιού δε θα φορούσα καν τα βοστοκάκια των 35 ευρώ!

τέλοσπάντων όλα αυτά τα γράφω όχι γιατί υπάρχει θέμα παρεξήγησης ή εκνευρισμού, αντίθετα τα γράφω με φαρσοκωμωδική διάθεση με σκοπό απλά να πω ότι τον ταμτάκο ή τον γκέι κλπ δε τον κάνει το ρολόι ή το ρούχο...
μίλησα για 316 με όλα τα αξεσουάρ!!
φοράς σανδάλια με κάλτσα ( http://netnewsgr.wordpress.com/2012/06/28/%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B1/ ) ρε σπυρο? δεν νομίζω!!
για το ροζ οκ
αλλά και εγώ για χαβαλέ το είπα και προσθεσα πως ειναι ο κανόνας.. εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν

οκ αν νομίζετε πως είναι υβριστικό το ποστ μου ας διαγραφεί...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος director

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 05, 2012, 01:35:17 πμ »
το ρολεξ είναι ένα ρολόι που το ξέρουν όλοι.... και όταν λέμε όλοι εννοούμαι ΟΛΟΙ!!
έχει συνδεθεί κατά κάποιο τρόπο στο μέρος του μυαλού μου που υπάρχουν κι'αλλα πράγματα που δε θα έκανα η φορούσα ποτέ πχ---->
1) ροζ ρούχα η αξεσουάρ για άντρα = φοριούνται απο κάτι βλαχοτρεντη και ουαου τιπαδες (εν δυνάμει gay)
2) bmw 316 με 20αρες+ ζάντες εξάτμιση σε διαστάσεις βοθροσολινας Φ400 και αεροτομή σιδερώστρα για τα τσαλακωμένα ρούχα του σπιτιού. (οι σκληροπυρηνικοί βάζουν και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τα ανάβουν όλο το χρόνο)!!! κλασικοί καγκουρες που νομίζουν οτι έχουν 600 άλογα και σπινιαρουν κάθε φορά που θα βρούνε νερά στο δρόμο!!
3) μαλι φράχτης κάγκελα η όπως αλλιώς τα ξέρετε..... στάνταρ όποιος έχει τέτοιο κούρεμα ντύνετε με το παραπάνω χρώμα η οδηγεί bmw 316
4)αλυσίδες χρυσές σε μέγεθος αυτής που κρατάει την άγκυρα του ταξιάρχη!!! μαλάκα αν θες να φοράς αλυσίδα γίνε σκύλος, ποιο συμπαθητικός θα είσαι νεόπλουτε χοραφομαγκα!
5) και τελευταίο για αυτό το ποστ (γιατί στο μυαλό μου υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα) είναι το ROLEX!!!
Κλασικό εργαλείο για να δείξει κάποιος ποσά λεφτά και κιλά μπάλες έχει!
φοριέται με: αλυσίδες χρυσές πουκάμισα ξεκούμπωτα μέχρι το φαλι κάλτσα άσπρη με πέδιλο το καλοκαίρι και λουστρίνι να σε στραβώνει το χειμώνα ( παίζει και το κροκοδειλέ)!
όταν οδηγούμαι εννοείτε έχουμε το χέρι έξω από το παράθυρο για να το δει και ο τελευταίος περαστικός ή διπλανός οδηγός.
συγνώμη κύριοι για όσους έχουν ρολεξ άλλα στην Ελλάδα αυτά είναι κανόνας και οχι εξαίρεση.

με ολα μου τα παιδικά τραύματα ψηφίζω Ω!!!!

Δεν λέω όλα τα παραπάνω για να θίξω κάποιον και συγνώμη αν το κάνω.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΟΦΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

νομίζω ότι με περιγράφεις φίλε αλλά δεν έχω ρόλεξ!  ::)

δε λέω όχι στο ροζουλάκι, καλοκαιράκι ποτάκι παραλία γιατί όχι μια χαρά είναι, όταν είμαι με γυναίκα οι ορμόνες τρέχουν στο σώμα οπότε δεν έχω τέτοιους είδους ανησυχίες!
χρυσή αλυσίδα στο λαιμό βλέπεις από τον αρραβώνα, θα ήμουν πιο αστείος στα 32 υπάλληλος γραφείου να είμαι με ένα δόντι καρχαρία στο λαιμό για φυλακτό, θα ήθελα να βρω δουλειά σαν βοηθός του ιντιάνα τζόουνς αλλά περνάνε κρίση κ αυτές!
πεδιλάκι κ πουκαμισάκι ανοιχτό μέχρι το φάλι, εδώ αγγίζουμε λιβύη κ έχουμε μια στρώση τρίχας επι πλέον! καλύτερα δεν είναι από υδρωμένες μασχάλες; άσε που το βράδυ η γυναίκα δε γκρινιάζει ότι βρωμάνε τα πόδια!
έχω ένα ψόφιο 116 αλλά ξέρεις τί ωραία αίσθηση είναι σε γλιστερό ή βρεγμένο δρόμο να παίζεις με το κωλαράκι; χώρια που σαν εργένης βοήθησε τα μάλα να συμπληρωθούν ονόματα στο καρνέ (εκτός αν κάποιος στα 25 θέλει να μαμάει μόνο από προσωπικότητα!)
σε όλα αυτά το ρολεξάκι μου λείπει όχι όμως για επίδειξη, αν είχα τέτοιες τάσεις μέσω του ρολογιού δε θα φορούσα καν τα βοστοκάκια των 35 ευρώ!

τέλοσπάντων όλα αυτά τα γράφω όχι γιατί υπάρχει θέμα παρεξήγησης ή εκνευρισμού, αντίθετα τα γράφω με φαρσοκωμωδική διάθεση με σκοπό απλά να πω ότι τον ταμτάκο ή τον γκέι κλπ δε τον κάνει το ρολόι ή το ρούχο...
μίλησα για 316 με όλα τα αξεσουάρ!!
φοράς σανδάλια με κάλτσα ( http://netnewsgr.wordpress.com/2012/06/28/%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B1/ ) ρε σπυρο? δεν νομίζω!!
για το ροζ οκ
αλλά και εγώ για χαβαλέ το είπα και προσθεσα πως ειναι ο κανόνας.. εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν

οκ αν νομίζετε πως είναι υβριστικό το ποστ μου ας διαγραφεί...

Καλα σοβαρα μιλας; να διαγραφει το ποστ;αυτο φιλε μου ειναι λαογραφικη ερευνα.
Και στην επιστημη λεμε ναι  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος director

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 05, 2012, 01:38:45 πμ »
από τη μία έχουμε την καλύτερη μηχανή της πιάτσας μέχρι 6-7κ (ωμέγα)

λιγο υπερβολικο σε βρισκω

Τα ρολεξοσκυλα τι διασταυρωση ειναι;;;; :P :P :P :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 05, 2012, 01:41:26 πμ »
από τη μία έχουμε την καλύτερη μηχανή της πιάτσας μέχρι 6-7κ (ωμέγα)

λιγο υπερβολικο σε βρισκω

Τα ρολεξοσκυλα τι διασταυρωση ειναι;;;; :P :P :P :P :P

η χειροτερη :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος director

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 05, 2012, 01:42:28 πμ »
χαχαχαχαχα ωραιος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thomaskr

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 05, 2012, 02:33:00 πμ »
Milgauss.

Άντε να δεχθώ οτι ένα sub μπορεί να φορέσει ο οποισδήποτε αλλά το mil είναι ψαγμένη επιλογή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 05, 2012, 05:03:03 πμ »

Καλα σοβαρα μιλας; να διαγραφει το ποστ;αυτο φιλε μου ειναι λαογραφικη ερευνα.
Και στην επιστημη λεμε ναι  ;D

:D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος fatal

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιούλιος 05, 2012, 13:34:43 μμ »
Προς το παρον ισοπαλια  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στα αυτοκίνητα Γερμανος, στα ρολόγια Ιάπωνας...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 05, 2012, 13:51:49 μμ »

Το milgauss εχει χαρακτηρα! :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιούλιος 05, 2012, 13:58:29 μμ »

Το milgauss εχει χαρακτηρα! :P
Ναι έχει .....άσχημο!! :P  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος fatal

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούλιος 05, 2012, 18:12:03 μμ »
Χαρακτηρα ηλεκτρολογου  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στα αυτοκίνητα Γερμανος, στα ρολόγια Ιάπωνας...

Αποσυνδεδεμένος Phoenix

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιούλιος 05, 2012, 19:29:48 μμ »
Για εμένα η ....λιγότερο κομφορμιστική λύση...
 -Ω-

14-14   :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
...in the words of Herbert von Karajan, the most beautiful of all symphonies...

90º V8 DOHC / 1.995cc / 78.0mmx52.2mm / 10.1:1 / 230 bhp@8800 rpm / 200 Nm@7000 rpm

..only 18 have been made

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιούλιος 05, 2012, 20:55:18 μμ »
Ψηφισα Milgauss, παλαιότερα το θεωρούσα too much, παρδαλή λατέρνα, παρόλα αυτά αναθεώρησα όταν το φόρεσα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ πιο χρωματιστό από ότι είναι στην πραγματικότητα. Το πράσινο ζαφείρι δίνει ένα καφέ τόνο στο μαύρο καντράν ανάλoγα του φωτισμού, που ούτε αυτό μπορεί να αποδοθεί στις φωτογραφίες. Είναι εξαιρετικά άνετο στο χέρι, ίσως το πιο άνετο ρολόι με μπρασελέ που έχω φορέσει, γλυστρά κάτω απο το πουκαμισο, είναι βαρύ και στιβαρό (μαλακό δεύτερος πυρήνας), όπως και το μπρασελέ του και με μικρο-επέκταση για το καλοκαίρι. Μπορεί να φορεθεί και dress στέκεται όμως και με casual ντύσιμο. Δύσκολα το βλέπεις έξω, το έχω δεί μόνο μία φορά.

Τώρα για την μηχανή όποιος πιστεύει ότι κάπου πλεονεκτεί το Ω, δέχομαι ότι έχει και ημερομηνία..... τα υπόλοιπα είναι αστεία, και η ιστορία τα έχει αποδείξει. Αλλο μαρκετιγκ και άλλο πραγματικότητα.

Ωραίο ρολόι και το Ω, κλασικό, από τις καλύτερες προτάσεις στον κατάλογο της εταιρείας προτιμώ όμως το Rolex.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions