Ύστερα από αρκετό ψάξιμο και πολλές δοκιμές, κατέληξα για άλλη μια φορά στην αγαπημένη μου μάρκα. Μερικά από τα πιο αγαπημένα γυαλιά ηλίου που είχα ποτέ, ήταν Gucci. Μάλιστα, τα δύο που ξεχώρισα περισσότερο δεν είχαν καλό τέλος...
Το πρώτο ζευγάρι μού το έκλεψαν στον στρατό. Ο τύπος είχε κόψει με μαχαιράκι το σακ βουαγιάζ μου και μετά έσκισε ένα δεύτερο τσαντάκι που είχα μέσα, μόνο και μόνο για να τα πάρει! Ήταν φοβερό γυαλί και το μοναδικό ακριβό αντικείμενο που είχα μαζί μου. Είμαι σίγουρος ότι ο δράστης το είχε βάλει καιρό στο μάτι. Δυστυχώς, λόγω οικονομικής στενότητας, δεν το αγόρασα ξανά όταν απολύθηκα. Τα ίδια ακριβώς γυαλιά, σε μαύρο χρώμα, είχε και ενα πολύ καλό μου φιλαράκι μου τότε. Ούτε αυτού, όμως, είχαν καλή κατάληξη... αφού του τα έφαγε ο σκύλος του! 🤣😂
Τα δεύτερα Gucci ήταν ένα πανάλαφρο, καταπληκτικό Aviator, το οποίο δεν κατάλαβα ποτέ πώς και πού το έχασα.
Έχω την εντύπωση πάντως απο όσα γυαλιά τους έχω πάρει, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βγάζει δύο ποιότητες, ανάλογα με τα λεφτά που θα διαθέσεις. Αν και, όσο το έψαχνα, άρχισε να ωριμάζει μέσα μου η σκέψη για ένα πραγματικά premium, γιαπωνέζικο γυαλί από τιτάνιο...
Ίσως την επόμενη φορά!