....τι να πεί κανείς για τους Σπύρους !

Οπως μου έλεγε και η μάνα μου, του
Αγίου Σπυρίδωνος. Που σηματοδοτεί το τέλος του σκότους ( ....μικρότερη ημέρα του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο, το λεγόμενο χειμερινό ηλιοστάσιο σε λίγες ημέρες, στις 22 Δεκεμβρίου ).
Και σιγά - σιγά, σπυρί - σπυρί, αρχίζει να ξαναμεγαλώνει η ημέρα, να ξαναγιεννιέται το φώς σε βάρος του σκότους, συμβολικά,
είναι η ελπίδα , η πίστη σε ένα καλύτερο αύριο.
Δύο προσωπικότητες έχουμε σε αυτό το φόρουμ, που τιμούν το όνομα. Ακριβώς έτσι. Με την ελπίδα.
Τι να πεί κανείς ?
Για την αγάπη τους ? Για τα ρολόγια τους ? Για την εμπλοκή τους ?
Κοσμήματα τα αποκτήματά τους, μοναδικά στα φόρα Ελληνικά και ξένα, επιτυχίες που διακρίνουν την Ελλάδα, κοσμοπολίτες, με ευρεία γνώση και εμπλοκή, με μεγάλη καρδιά να μοιράζονται τα αποκτήματα και τις επιτυχίες τους με εμάς, τους απλούς του
"σήμερα φόρεσα" με τα ταπεινά, καθημερινά ρολογάκια μας.
Πραγματικά απορώ πως μας ανέχονται και μας κάνουν και παρέα. Ειναι και οι δύο σε άλλα επίπεδα.

Κύριοι, Gerogian & Spyoly, Spyoly & Gerogian, τιμάτε με την παρουσία σας και την αγάπη σας αυτό το φόρουμ, και μας δείχνετε τι σημαίνει πραγματικός ωρολογόφιλος. Και μας τιμάτε επίσης και εκτός φόρουμ με την φιλία σας. Πραγματική, με αποδείξεις. Αρχοντες !
Μακάρι κάποια ημέρα, να μπορέσουμε να σας, έστω πλησιάσουμε, ωρολογιακά και σαν προσωπικότητες.
Χρόνια σας Πολλά.