0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 29, 2016, 20:36:06 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούνιος 29, 2016, 20:23:30 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 29, 2016, 19:40:10 μμΠετρο οι επιθυμιες σου ευχες μου! Υγεια προσωπικη-οικογενειακη και συντομα με ενα ρολεξ..σε καθε καρπο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Χάρη μου...αλλά είναι κάτι που δεν με εξιτάρει καθόλου πια....δεν λες κανένα Mark II καλύτερα...??Σου ευχομαι ενα mark ii μεσα απ την καρδια μος, λοιπον!!! Βρε να ειχαμε ενα μαγικο λιχναρι.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Προχθές, λέει το ανέκδοτο, βρήκα στο υπογειο, ένα παληό λυχνάρι. Το πήρα, 'αρχισα να το τρίβω για να γιαλίσει, και ξαφνικά, πετάγεται απο μέσα ένα πνεύμα.-Ποιος είσαι εσύ , το ρωτάω.-Δεν σου λέω, μου απαντά. Τελικά , απεδείχθη ότι ήταν, πνεύμα αντιλογίας.
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούνιος 29, 2016, 20:23:30 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 29, 2016, 19:40:10 μμΠετρο οι επιθυμιες σου ευχες μου! Υγεια προσωπικη-οικογενειακη και συντομα με ενα ρολεξ..σε καθε καρπο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Χάρη μου...αλλά είναι κάτι που δεν με εξιτάρει καθόλου πια....δεν λες κανένα Mark II καλύτερα...??Σου ευχομαι ενα mark ii μεσα απ την καρδια μος, λοιπον!!! Βρε να ειχαμε ενα μαγικο λιχναρι.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 29, 2016, 19:40:10 μμΠετρο οι επιθυμιες σου ευχες μου! Υγεια προσωπικη-οικογενειακη και συντομα με ενα ρολεξ..σε καθε καρπο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Χάρη μου...αλλά είναι κάτι που δεν με εξιτάρει καθόλου πια....δεν λες κανένα Mark II καλύτερα...??
Πετρο οι επιθυμιες σου ευχες μου! Υγεια προσωπικη-οικογενειακη και συντομα με ενα ρολεξ..σε καθε καρπο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 29, 2016, 20:49:07 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 29, 2016, 20:36:06 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούνιος 29, 2016, 20:23:30 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 29, 2016, 19:40:10 μμΠετρο οι επιθυμιες σου ευχες μου! Υγεια προσωπικη-οικογενειακη και συντομα με ενα ρολεξ..σε καθε καρπο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Χάρη μου...αλλά είναι κάτι που δεν με εξιτάρει καθόλου πια....δεν λες κανένα Mark II καλύτερα...??Σου ευχομαι ενα mark ii μεσα απ την καρδια μος, λοιπον!!! Βρε να ειχαμε ενα μαγικο λιχναρι.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Προχθές, λέει το ανέκδοτο, βρήκα στο υπογειο, ένα παληό λυχνάρι. Το πήρα, 'αρχισα να το τρίβω για να γιαλίσει, και ξαφνικά, πετάγεται απο μέσα ένα πνεύμα.-Ποιος είσαι εσύ , το ρωτάω.-Δεν σου λέω, μου απαντά. Τελικά , απεδείχθη ότι ήταν, πνεύμα αντιλογίας.
Πετράν να χαίρεσαιτο όνομά σου και ό,τι επιθυμείς, φίλε!!!
χρονια πολλα με υγεια Πετρο
Ευχαριστώ πολύ όλους τους φιλους που μου ευχήθηκαν, και από εδώ και τηλεφωνικά!!Χρόνια πολλά με υγεία κι ευτυχία και από μενα σε όλους τους συνονόματους Ηλίες!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.