0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νά σαι καλά Σπύρο μου κι εσύ ό,τι επιθυμείς! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή, μη χανόμαστε!
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 25, 2015, 22:55:57 μμΝά σαι καλά Σπύρο μου κι εσύ ό,τι επιθυμείς! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή, μη χανόμαστε! Σ ευχαριστω Βαγγελη !!Εχεις δικιο,κι εγω θελω να τα λεμε.Η αληθεια ειναι οτι και χθες προσπαθησα να ερθω να τσιμπησουμε παρεουλα αλλα δεν μου βγηκε.Που θα παει ομως,θα μας κατσει!! Χρονια πολλα και παλι!!!
Παράθεση από: gerogian στις Μάρτιος 25, 2015, 23:07:08 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 25, 2015, 22:55:57 μμΝά σαι καλά Σπύρο μου κι εσύ ό,τι επιθυμείς! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή, μη χανόμαστε! Σ ευχαριστω Βαγγελη !!Εχεις δικιο,κι εγω θελω να τα λεμε.Η αληθεια ειναι οτι και χθες προσπαθησα να ερθω να τσιμπησουμε παρεουλα αλλα δεν μου βγηκε.Που θα παει ομως,θα μας κατσει!! Χρονια πολλα και παλι!!!Nα τσιμπήσουμε...;;;Μακελειό έγινε!!!Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.