0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ρωτάω γιατί θα ήταν το τέλειο δώρο αν στο φέρναν αυτες τις μέρες που είναι η γιορτή σου...Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας λεω τις ευχες μια μερα μετα λογω κολληματοςgeorge_pontiozGiorgos mggsb cupra73, georgesκαι οσους εχουμε εδω μεσαΧρονια Πολλα να ευτυχειτε
I'M BACK...!@charisps, nicolasg, eisenberg, Ilias-G, constantine, george_, dgl, κλπ. κλπ.:Παίδες, ευχαριστώ για τις ευχές σας ανήμερα της γιορτής μου (α, καλά...)Φαίνεται πως μάλλον δεν έπιασαν τόπο όμως, καθώς μια πτώση από μια σκάλα είχε σαν αποτέλεσμα ένα κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι κι άλλο ένα στο δεξί καρπό(...!). Μπήκα στο... γύψο για 2 μήνες και, όπως καταλαβαίνετε, έχασα κάθε όρεξη για ρολόγια, forum κλπ... Τώρα πια είμαι απολύτως καλά και επέστρεψα δριμύτερος...!Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.Και μιας και μπήκε ήδη η Μεγάλη Εβδομάδα, να 'χετε όλοι Καλό Πάσχα, Καλή Φώτιση και προσοχή στο δρόμο όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε.-Θοδωρής.
DASLAM,χρονια πολλα!
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 08, 2014, 13:23:28 μμDASLAM,χρονια πολλα!Χρόνια Πολλά!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.