Αποστολέας Θέμα: Zodiac  (Αναγνώστηκε 66671 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Zodiac
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 25, 2014, 14:21:49 μμ »

H Zodiac εισήγαγε για πρώτη φορά το Astrographic SST το 1969, και οπως μπορουμε να δουμε στη διαφημιση,ήταν  διαθέσιμο με  δύο διαφορετικε κασες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 25, 2014, 14:26:20 μμ »

Και το ρολόι για το οποίο η Zodiac είναι ίσως περισσότερο γνωστή, το "Sea Wolf", για πρώτη φορά το 1953.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 25, 2014, 14:33:47 μμ »

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 η Heuer εφτιαξε ρολογια και  για άλλες μάρκες, όπως Clebar, Zodiac, Hamilton , συχνά ιδια με τα δικά τους, αλλά πωλούνταν σε χαμηλότερη τιμή. Αυτά τα ρολόγια που αναφέρονται ως τα "Heuers του φτωχού» σημερα εχουν μεγάλη αξία και θεωρουνται συλλεκτικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 25, 2014, 21:05:47 μμ »

Και το ρολόι για το οποίο η Zodiac είναι ίσως περισσότερο γνωστή, το "Sea Wolf", για πρώτη φορά το 1953.
Πολύ καλό!
Χρήστο Zodiac επιβάλλεται να το έχεις  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 25, 2014, 21:06:48 μμ »

Πολύ καλό!
Χρήστο Zodiac επιβάλλεται να το έχεις  ;D
μην τον προκαλείς!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 26, 2014, 00:37:47 πμ »

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 η Heuer εφτιαξε ρολογια και  για άλλες μάρκες, όπως Clebar, Zodiac, Hamilton , συχνά ιδια με τα δικά τους, αλλά πωλούνταν σε χαμηλότερη τιμή. Αυτά τα ρολόγια που αναφέρονται ως τα "Heuers του φτωχού» σημερα εχουν μεγάλη αξία και θεωρουνται συλλεκτικα

To δικό μου Professional Red Dot.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 26, 2014, 00:39:14 πμ »

To δικό μου Professional Red Dot.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

σε ζηλευω!!!!!!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 26, 2014, 01:17:24 πμ »
Ήταν 25 χρόνια πριν, εκεί γύρω στο 1989-1990, όταν επηρρεασμένος από μια διαφήμιση της εποχής τότε, επισκέφθηκα το "γνωστό" κατάστημα στην Αμφιάλη (για όσους γνωρίζουν... ;) ), και αγόρασα το πρώτο "καλό" (έτσι νόμιζα τότε...) ρολόι με δικά μου χρήματα.
Το Zodiac Professional Divers Red Dot 200m.
Ελβετικό (πριν την εξαγορά της Zodiac από την Fossil), quartz βέβαια, κάσα 38χιλ., δείκτες και ενδείξεις με τρίτιο, jubillee μπρασελέ.
To ρολόι άψογο, με συντρόφεψε στο μεγαλύτερο μέρος της στρατιωτικής μου θητείας, στη θάλασσα και στις βουτιές, παντού, χωρίς να ζητήσει ποτέ τίποτα. Μόνο αλλαγή μπαταριών και φλατζών.
Ώσπου μια μέρα, εκεί γύρω στο 1997, όπως πήγα να το φορέσω, ξέφυγε από τα χέρια μου και έσκασε με την κορώνα από ψηλά στο γρανιτένιο πλακάκι του σαλονιού.
Και ....πάπαλα!! Από τότε δεν ξαναδούλεψε.
Το πήγα στο σέρβις της αντιπροσωπείας, αλλά μου φάνηκαν πολλά τότε αυτά που μου ζήτησαν, και δεν το έφτιαξα. Είχα πάρει εν τω μεταξύ και ένα άλλο χρονογράφο, quartz φυσικά, και το άφησα στο συρτάρι όλα αυτά τα χρόνια.
Μέχρι πριν 3+ χρόνια, όταν μετά από την επισκευή και το σέρβις που του έκανε φίλος τεχνικός και συμφορουμίτης σε άλλο φόρουμ, το ρολογάκι άρχισε και πάλι να μετράει δεύτερα, λεπτά, ώρες, ημέρες!!
Και βέβαια μετά το τεστ στεγανότητας θα μπορούσε και πάλι να "βουτήξει", αλλά δεν το βούτηξα ποτέ. Γιατί, άλλωστε? Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Είχε αποδείξει την αξία του.... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 26, 2014, 01:20:24 πμ »
Ήταν 25 χρόνια πριν, εκεί γύρω στο 1989-1990, όταν επηρρεασμένος από μια διαφήμιση της εποχής τότε, επισκέφθηκα το "γνωστό" κατάστημα στην Αμφιάλη (για όσους γνωρίζουν... ;) ), και αγόρασα το πρώτο "καλό" (έτσι νόμιζα τότε...) ρολόι με δικά μου χρήματα.
Ελβετικό (πριν την εξαγορά της Zodiac από την Fossil), quartz βέβαια, κάσα 38χιλ., δείκτες και ενδείξεις με τρίτιο, jubillee μπρασελέ.
To ρολόι άψογο, με συντρόφεψε στο μεγαλύτερο μέρος της στρατιωτικής μου θητείας, στη θάλασσα και στις βουτιές, παντού, χωρίς να ζητήσει ποτέ τίποτα. Μόνο αλλαγή μπαταριών και φλατζών.
Ώσπου μια μέρα, εκεί γύρω στο 1997, όπως πήγα να το φορέσω, ξέφυγε από τα χέρια μου και έσκασε με την κορώνα από ψηλά στο γρανιτένιο πλακάκι του σαλονιού.
Το πήγα στο σέρβις της αντιπροσωπείας, αλλά μου φάνηκαν πολλά τότε αυτά που μου ζήτησαν, και δεν το έφτιαξα. Είχα πάρει εν τω μεταξύ και ένα άλλο χρονογράφο, quartz φυσικά, και το άφησα στο συρτάρι όλα αυτά τα χρόνια.
Μέχρι πριν 3+ χρόνια, όταν μετά από την επισκευή και το σέρβις που του έκανε φίλος τεχνικός και συμφορουμίτης σε άλλο φόρουμ, το ρολογάκι άρχισε και πάλι να μετράει δεύτερα, λεπτά, ώρες, ημέρες!!
Και βέβαια μετά το τεστ στεγανότητας θα μπορούσε και πάλι να "βουτήξει", αλλά δεν το βούτηξα ποτέ. Γιατί, άλλωστε? Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Είχε αποδείξει την αξία του.... ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 26, 2014, 01:20:53 πμ »
τωρα ξερεις,τι ρολοι εχεις στη συλλογη σου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:41:37 πμ »
Χαίρομαι πολύ για ΄σενα και για το γλυκό αίσθημα που νιώθεις για το ρολόι.

Σε συντρόφεψε, μοιραστήκατε πολλές στιγμές..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 05, 2014, 16:53:59 μμ »

hosting imagenes

The case, in stainless steel, measures 39mm x 12.5mm with 20mm lugs. It has a sapphire crystal and it is water resistant to 100 meters.

Movement is the Swiss automatic Swiss Technology Production caliber STP 1-11 with a power reserve of 44 hours. It features Côtes de Genève finish on the rotor.
$995 to $1,195
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 27, 2014, 16:10:22 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 23, 2014, 20:21:44 μμ »

Ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό ρε παιδιά (και πόσο κοστίζει);
Πρέπει να είναι limited για την Barcelona αλλά δεν το βρήκα πουθενά...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions