Ιδανικά θα ήθελα μικρό αριθμό για να τα φοράω και να μην τα τρώει η σκόνη και οι αράχνες.
Βεβαία στην ζωή τίποτα δεν είναι ιδανικό 😅
Ιδωμεν...
....μακάρι να γινόταν έτσι !

πχ εγώ, έχω μερικά "καλά", δηλ. 2 Rolex, το Seiko της κλήρωσης, το Radio Controlled CITIZEN, τα project 1+2, και 2-3 άλλα, SEIKO + Citizen, ( τα ανέφερα με φθίνουσα τάξη αξίας χωρίς να αναφέρω τα υπόλοιπα φτηνά ) που θα μπορούσαν να είναι και "καθημερινά", με την έννοια να φοριούνται
τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.Η σκληρή πραγματικότητα όμως είναι ότι, 99 % φοράω το εξυπηρετικό Duro, ( ξένοιαστο - ανέμελο - ακρίβεια στεροσκοπείου - στεγανότητα ) και αντε σε καμμιά έξοδο να βάλω κάποιο άλλο, είτε είμαι Αθήνα, είτε στο νησί.
Το αυτό υποθέτω συμβαίνει και με τους υπόλοιπους φίλους, "βολευονται" με κάποια συγκεκριμένα, οπότε το πλήθος παραμενει σε συρτάρια - θήκες - θυρίδες.
Δηλάδή, η συνταγή
" ...μικρό αριθμό για να τα φοράω....", , μαλλον δεν είναι πραγματοποιήσιμη, εκτός και εάν κάποιος έχει ......ένα, αντε δύο, άντε τρία. Από εκει και πέρα, ΙΜΟ............απλως ΔΕΝ γίνεται !
Σαν αποτέλεσμα, τα "αγροτεμάχια", παραμένουν σε αδράνεια, φωτογραφίζονται αραιά και που, και .παρα το γεγονός αυτό................συνεχιζουμε και αποκτούμε και άλλα.

Και αυτό είναι που μας διακρίνει απο τους υπόλοιπους θνητους