Ρολόγια με συναισθηματική αξία
1. Το ρολόι του πατέρα από την δεκαετία του 60. Μετά από άκαρπες προσπάθειες βρέθηκε μάστορας να το ανακατασκευάσει και για πρώτη φορά το είδα να λειτουργεί…συγκινούμαι κάθε φορά που το βλέπω και το φοράω.
2. Κοιτάξτε ρολόι που μου έκανε δώρο στον αρραβώνα μας…παρά την προσβολή συνέχισα να την αγαπώ μέχρι που την παντρεύτηκα κιόλας.
3. Το ρολόι του "άρχοντα" πεθερού. Κατάλαβε την αρρώστια μου και μου το χάρισε. Χαίρεται πολύ όταν με βλέπει να το φοράω. Η χαρά του είναι και δική μου χαρά.
4. Πολυαγαπημένο Zenith, μοντέλο του 2012, χρονιά που γεννήθηκε ο πρωτότοκος. Του το έχω τάξει ως birth year watch και είναι ενθουσιασμένος ❤️
5. Ο δευτερότοκος ❤️ είναι μοντέλο του 2014 και ως δίκαιος πατέρας του έταξα αυτό το Black Bay που το θεωρεί ομορφότερο από όλα τα ρολόγια της συλλογής μου.
6. Φίλος-αδελφός φορούσε την Πανέρω σχεδόν καθημερινά από το 2007 που την αγόρασε…πολύ πριν αρχίσω να ασχολούμαι με τα ρολόγια, θαύμαζα αυτό το θηρίο στο χέρι του φίλου. Όταν αποφάσισε να πουλήσει δεν επέτρεψα να φύγει αυτό το ρολόι από την παρέα-οικογένεια.