Ο Ποντιφικας του ladyboy ph... ng εμιλησε!

Χάχα καλά έκανες Ευάγγελε, κάποια στιγμή στο μέλλον που θα χει προχωρήσει η συλλογή μου, θα το έκανα και γω, αλλά ξεκάθαρα για γέλιο.
Τον παρακολουθούσα και γω πριν χρόνια για γέλιο, αλλά με κούρασε. Δεν είμαι καν σίγουρος αν είναι αληθινός η απλά youtubικη καρικατουρα/ περσονα για τα views etc. Δεν μπορώ να πάρω σοβαρά έναν τύπο που φλιπαρει συνέχεια ακριβα ρολόγια, τσάντες κτλ και πίνει φτηνό κρασί απ το μπουκάλι την ώρα της εκπομπής, κλαίγοντας για donations των 20$....
Κρίνοντας το για το ωρολογιακο κομμάτι, η γνώμη μου είναι η εξής :
- είναι αρκετά καλός στις 2 του αγάπες, τα Πατεκ και τη ρολεξ. Καλούτσικες γνώσεις σε 3-4 ακόμη μάρκες και παντελης άγνοια για το υπόλοιπο ωρολογιακο φάσμα. Ουτε να τα προφέρει δεν μπορεί, ούτε τα πιο χτυπητα μοντέλα δεν ξέρει.
- εκεί που αγαπούσε τα ΑΡ, με το που πήρε ένα και του ρθε η λυπητερη του σέρβις, όλον τα βρίζει.

- τα υπόλοιπα ρολόγια που χει πάρει, όπως ρολεξ, μπρεγκε, iwc, τα εκθειάζει για να υποστηρίξει την επιλογή του και ενίοτε να τα φλιπαρει, ενώ όλα τα άλλα τα κράζει.
- μόνος του γνώμονας δεν είναι το ρολόι, αλλά η flipping value του και ως εκ τούτου :
-δεν πα να χεις μια συλλογή με journe και Lange, η μία ψαγμένη βιντατζ συλλογή κτλ, θα σου πει πουλά τα και πάρε Πατεκ και ρολεξ, ώστε να μπορείς να τα πουλήσεις.
Γενικά πλέον το θεωρώ κακή πηγή γνώσης και που και που το βάζω για να γελάω αλλά λιγάκι με έχει κουράσει, επαναλάμβανε ταιμ ασύστολα...
Εννοείται όμως ότι και γω με τα επόμενα 2 καλά κομμάτια μου, θα του στείλω κάποια στιγμή στο μέλλον για το χαβαλε 😂