Cadisen- τιμη αγοράς 43 EUR

Συνεχίζουμε με Ασία, η Κίνα αυτή τη φορά έχει τη τιμιτικη της. Αυτόματο ρολόι από ασημο brand, με προδιαγραφές όμως πολύ ακριβότερου ρολογιού: το κρύσταλλο είναι ζαφείρι και ο μηχανισμός NH36A(από τις έρευνες μου για αγορά διαπίστωσα πως χρησιμοποιείται κατά κόρον από microbrands. Λογικο, γιατί έχει και κούρδισμα και hacking). Το πίσω μέρος του ρολογιού έχει ορυκτό κρύσταλλο, πράγμα που σε αφήνει να δεις μέρος του μηχανισμού εν δράσει.
Το καντράν και οι δείκτες δημιουργούν την αίσθηση του επίσημου και του dressy. Επίσης το μέγεθος είναι λίγο παραπάνω από τα γούστα μου, στα 40mm. Έρχεται και με
τίμιο λουράκι και με τίμιο μπρασελέ.
Η χρονομετρία είναι στο +8/ημέρα και για αυτή την τιμή μου κάνει και μου παρακάνει. Το κακό είναι πως το power reserve είναι 24 ώρες μάξιμουμ (το έχω φορέσει πάμπολλες φορές για 8ωρα και δεκαωρα και πάει μέχρι εκεί. Ακόμη και κούρδισμα δοκίμασα αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια). Εδώ προφανώς με έφαγε ο ελλιπής ποιοτικός έλεγχος των Κινέζων. Βέβαια ουδέν κακόν αμιγές καλού διότι θα έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω να διορθώσω το λάθος ο ίδιος.
Τέλος, τελωνείο δεν πλήρωσα γιατί οι άρχοντες οι Κινέζοι το έστειλαν μέσω αποθήκης στο Μάλμε. Πάντως έκανα την αγορά όντας προετοιμασμένος να λάβω ακόμη και DOA προϊόν.