Χαίρομαι που σας αρέσει η παρουσίαση! Πάμε λοιπόν τώρα σε ένα μηχανικό.
Vostok vostok komandirskie-Τιμη αγοράς 40 EUR

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κουρδιστό και όχι αυτόματο. Το βαθύ πράσινο (?)καντράν του σε συνδυασμό με το ελαφρώς θολωτο ακρυλικό το έκαναν ελκυστικό στα μάτια μου ως πρώτη γνωριμία με το Σοβιετικό Μπραντ. Η βιδωτη κορώνα του ειναι πολύ διαφορετική από ό,τι έχω χειριστει μέχρι στιγμής διότι είναι τόσο χαλαρή(όταν δεν είναι βιδωμενη) που νομίζεις πως κάτι χάλασες στο ρολόι. Είχα την ευκαιρία κιόλας να δοκιμάσω το hacking όπου κρατάς ο ίδιος την κορώνα με τρόπο που σταματάς τον δευτερολεπτοδεικτη- δεν ξέρω αν αυτό βλάπτει το μηχανισμό αλλα με το ποσό που έδωσα δεν με πειράζει να το ρισκάρω.
Στα αρνητικά τοποθετώ το κακό λουράκι του(και πάλι, καλύτερο από του μπαμπινο. Το έχω αλλάξει με ένα ΝΑΤΟ ) και την μη ατσάλινη κάσα του(χαλκός αν δε κάνω λάθος).
Επιπλέον δεν έχει υδατοστεγανότητα (30 με το ζόρι νομίζω), πράγμα που αντιτίθενται κάπως με το military στυλ που θέλω να εχει.
Τέλος η χρονομετρία είναι +1λεπτο/ημέρα-εχω παραγγείλει ανοιχτηρι για να το ανοίξω και να πειράξω το ρυθμιστή.
Διασκέδαση και ανεμελιά θα ήταν 2 λέξεις που θα χρησιμοποιούσα για να το περιγράψω!