Lorus Titanium Watch RXD425L8- Τιμή αγοράς 50 EUR

Συνεχίζουμε με quartz, αυτή τη φορά lorus. Το Μπραντ της σεικο λοιπόν προσφέρει κατασκευή από τιτάνιο, 100 μέτρα υδατοστεγανότητα και μικρό μέγεθος, 37 mm αν δεν απατωμαι. Το καντράν είναι λιτό και απέριττο και αναγράφεται μόνο η ημερομηνία. Έχει lume(τίποτα το τρομερό αλλά για 50 ευρώ τι να τους πεις;) και έρχεται με ένα μέτριας ποιότητας λουράκι που έχει όμως ταιριαστό χρώμα με το καντράν. Είναι παναλαφρο λόγω του τιτανίου και σε συνδυασμό με το μικρό μέγεθος αισθάνομαι πως δεν φοράω ρολόι. Μαζί με το ταιμεξ κρατούν το πόστο του grab and go ρολογιού, για καταστάσεις όπου δεν έχω χρόνο να ρυθμίσω τα αυτόματα (μου αρέσει να ρυθμίζω τα αυτόματα ακριβώς στον πραγματικό χρόνο, όχι στο περίπου. Το hacking οπότε είναι στοιχείο που θέλω στον μηχανισμό).
Το κερασάκι στην τούρτα είναι η ακρίβεια με την οποία πέφτει ο δευτερολεπτοδεικτης στα σημάδια του ρολογιού, πράγμα που από ότι διάβασα οφείλεται στην μαμά σεικο και τα ρομπότ ευθυγράμμισης της. Δεν είναι κάτι που απαιτώ από τα ρολόγια αλλά σίγουρα αν υπάρχει είναι αισθητικό μπόνους.