0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 17, 2020, 14:35:17 μμΣπύρο είσαι απίστευτος!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.),αν και δεν μετράνε για ρολόγια,δυστηχως ότι έχει δείκτες που γυρίζουν με ελκύει από ταχύμετρα,χρονόμετρα,υψόμετρα ...άντε βρες άκρη😁
Σπύρο είσαι απίστευτος!!!!
Πανέμορφα είναι Σπύρο, αποδεικνύεις την αγάπη σου για άλλη μια φορά Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε βιτρινα τα εχεις Σπυρο;Τα καμαρωνεις καθημερινως;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι μετατροπη την οποια δεν μπορουμε να την αντιληφθουμε με το φτωχο μυαλο μας.Βλεπει μπροστα.Εχεις εναν Κυρο Γραναζη στο σπιτι Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Μάρτιος 17, 2020, 16:26:26 μμΣε βιτρινα τα εχεις Σπυρο;Τα καμαρωνεις καθημερινως;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι ,ότι μένει εκτός γίνεται πείραμα του 13χρονου μαστροχαλαστή,πρόσφατα κατέστρεψε (μετέτρεψε κατά την απολογία του) το περσινό g schlock 😱.Δεν θα το άντεχα με τα χρονόμετρα...😁
Παράθεση από: Spyoly στις Μάρτιος 17, 2020, 16:30:24 μμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Μάρτιος 17, 2020, 16:26:26 μμΣε βιτρινα τα εχεις Σπυρο;Τα καμαρωνεις καθημερινως;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι ,ότι μένει εκτός γίνεται πείραμα του 13χρονου μαστροχαλαστή,πρόσφατα κατέστρεψε (μετέτρεψε κατά την απολογία του) το περσινό g schlock 😱.Δεν θα το άντεχα με τα χρονόμετρα...😁Το g shock ε???Ε μην του πολύ χαλάς χατηρια χαχαχα
Ναι ,ότι μένει εκτός γίνεται πείραμα του 13χρονου μαστροχαλαστή,πρόσφατα κατέστρεψε (μετέτρεψε κατά την απολογία του) το περσινό g schlock 😱.Δεν θα το άντεχα με τα χρονόμετρα...😁
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.