0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή Χρόνια, Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Τα Ρολόγια που ΊΣΩΣ κράταγα από την συλλογή σου είναι τα δύο Casio,τo zepelin,το tissot και το Seiko. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά αξιόλογα Ρολόγια στο budget σου τα οποία μπορούν να κάνουν πραγματικά ενδιαφέρουσα την συλλογή σου. Συμπλήρωσε με αυτά τα πέντε:1)Seiko skx 009 η 007 2) Orient bambino3)Citizen nighthawk 4)Hamilton field H694399315)Vostok amphibia
Πολυ φιλικα θα σου δωσω μερικες βασικες συμβουλες για να βελτιωσεις τα βιντεο σου, μιας και σου αρεσει το χομπυ..1) βρες εναν τροπο να εχεις σταθερη την καμερα σου (πχ τριποδα) και στη σωστη αποσταση απ αυτο που παρουσιαζεις (ασε τους βοηθους ) 2) επελεξε ενα σημειο με καλο (φυσικο) φως ή αγορασε ενα softbox για να φωτιζεις καλυτερα αυτο που τραβας..3) παρε ενα (προσιτο) μικροφωνο για καλυτερη ακουστικη..Καλη χρονια με υγεια και να χαιρεσαι την συλλογη σου!
....μια πρώτη, πρόχειρη. Οχι, εγώ ΔΕΝ έχω θήκη / βιτρίνα. Σκόρπια τα έχω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θα το διορθώσουμε...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σπύρο είσαι απίστευτος!!!!
Μια μικρή συλλογή από χρονόμετρα της αγαπημένης μου Lemania,διαφορετικά μεταξύ τους με καντραν αντίστοιχο της ιδιαίτερης χρήσης τους.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.